magyarfutball.hu

Répcelaki Bányász SK - Pécsi VSK 1 : 4 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1978/1979, 3. forduló
nézőszámok:
  1. Népsport: 1.800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.10, 19:09
    Répcelaki Bányász SK - Pécsi VSK 1 : 4 (0:2)
    Répcelak, 1800 néző. V.: Kőrös
    PVSK: Sulyok — Hüber, Tallósi, Szabó, Németh — Tóth (Lauer a 68. percben), Kaszás, Grünwald (Herb a 71. percben) — Szász, Réfi, Kresz Edző: Rónai István
    Répcelak: Póczik — Wittinger, Németh I., Fehér, Balogh (Pristupa az 55. percben) — Molnár, Horváth Gy. (Jáger az 55. percben), — Soós, Horváth E., Győrvári, Kovács. Edző: Szántai István.
    A 15. percben Szász ügyesen kiugrott a jobbszélen a lesre játszó védők közül, és az 5-ös sarkáról a jobb felső sarokba lőtt (0:1). A 30. percben Szász a félpályánál átjátszotta Baloghot, egyedül húzott kapura, és lövése a vetődő Póczik alatt a bal kapufa mellett csúszott a hálóba (0:2). A 69. percben Szabó középen jó csellel tisztára játszotta magát, majd a mellette futó Réfi elé tálalta a labdát, és ő a kifutó Póczik mellett a kapu közepébe lőtt (0:3). A 72. percben Győrvári lövésé a védőkről kipattant és Horváth E. az 5-ösről a hálóba vágta a labdát (1:3). A 77. percben az előretörő Kreszt Fehér szerelni próbálta, de elcsúszott. A pécsi szélsőt a kifutó Póczik sem tudta megzavarni s az üres hálóba lőtt (1:4).
    A PVSK folytatta sikeres szereplését, és biztos győzelmet aratott a formán kívül szereplő hazai csapat ellen. A sokat mozgó, helyét állandóan változtató pécsi csatársorral szemben tehetetlen volt a répcelakiak védelme, míg a másik oldalon csatáraik a legjobb helyzeteket is elhibázták a pécsi kapu előtt.
    Jók: Sulyok, Tallósi, Szász, Kresz, a répcelakiak közül senki sem nyújtott kiemelkedő teljesítményt.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1978-08-21