magyarfutball.hu

Vasas FC - Újpest FC 0 : 1 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.05, 13:53
    QRVA GYENGE! Szálljanak magukba a Vasas mezben pályára lépő játékosaink! Miért adjuk fel a stabil védelmünket erre a NULLA TÁMADÓJÁTÉKRA! Kérdem tisztelettel a szelektív lapszemlézős társaságtól! A kapu mögötti részt minek kellett megnyitni? A tribün bőven elég lett volna, az is kb.1000Ft-ért...

    Most például a jobb oldali védekező sávot átrakta bal oldalra.

    Sajnos, a kigyakorolt támadásaink az első passznál elakadtak.

    Nehéz úgy, hogy nem tudtak nyáron pihenni a fiúk, a nemzetközi kötelezettségek miatt !

    Ráadásul megjött a szerda-szombati meccs terhelés !

    Lássuk be, nem megoldható ! És a sérülések! Amik maguktól jönnek.....

    Nem lehet mindent egyszerre !

    A küzdéssel nem volt gond, de hogy nem volt egész meccsen egy helyzetünk az vicc vagy inkább tragikus...

    Kamenar, Burmeister, James, Remili... ez volt elfogadható....

    Kabaré ez a magyar foci. A két csapatnak összesen volt egy támadása, az Újpest egyéb helyzeteit a védők hozták össze, nekünk meg nem volt egy se. Talán kétszer találtuk el a kaput, de én is kivédtem volna mind a kettőt. Ellenben volt számolatlan rossz passz, néha két méterre se tudták odatolni egymásnak. Sehol egy csel, egy beindulás, egy kényszerítő passz. A szögleteink olyanok, mintha visszajött volna Lázok. És ezek a srácok ebből élnek. Hogyan lehetséges ez?

    Valóban NBIII-as focit láthattunk. A Honvéd meccs óta az van, hogy az ellenfél kapujától 30 méterre borzalmasak vagyunk. Vancsa azt mondta nincs edzőkérdés, szerintem a hátralévő őszi fordulók majd erre tényleges választ adnak. Ugye arról szólt a fáma, hogy a kiszemelt csatárok közül a görög a lehetséges legjobb volt. Látja mindenki, most mit mondjak erre? A sérülékeny cseheket eddig védtem, de most már kezdenek engem is piszkálni. Összességében azért elmondhatjuk, hogy igazolások szempontjából nem volt túl szerencsés a mögöttünk lévő nyár.

    Sajnos a játékosainknál jobban csak Mi nézők szenvedünk mérkőzésről, mérkőzésre.

    Nézni is rossz, hogy mennyire formán kívül vannak játékosaink.

    Szinte senki nem nyújtott még átlagosat sem.

    Talán Burma és Moha a küzdeni tudásával emelkedett ki a többitől.

    Berecznek talán jót tenne egy kis padozás. (pihenés)

    Ennyi rossz passzal nem lehet eredményt elérni.

    Miért van az, hogy védőink, illetve a védekezni hátra menők nem tudják úgy elrúgni a labdát, hogy az ne az ellenfélnél landolna?

    Sajnos fejben nincsenek topon.

    Cseleznek még akkor is, amikor már indítani kéne, passzolnak amikor már nem lehet kinek adni, ekkor viszont nincs csel, vagy nem jön be. Számtalan eset volt, hogy rávezették a saját szélsőre a labdát, nem indították, vagy az már nem indult mert les lett volna, de az indítás azért ment.

    A gólnál érdemes csak Vaskó Tomi mozgását nézni. De nem akarom ezzel felmenteni a csapatot, mert ez minden szempontból nagyon gyenge volt és nem értem, hogy hogyan lehet a frissesség hiányára hivatkozni, amikor egy hete nem volt meccs, meg értem én, hogy sérülések, de három passzunk nem volt egymáshoz és sokkal inkább akarati problémákat, mint erőnéltieket láttam (ill. azért mondjuk Kleisz tényleg úgy mozgott, mintha az alapozás közepén lenne).

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.05, 13:06
    Leutaztunk Dunaújvárosba, jaj, de rossz meccs volt. Csapatunk fantáziátlan játékánál már csak a fiúk ügyetlensége bántóbb. Hihetetlen jeleneteket láttunk... A Vasas rendes volt, megtette a szívességet és még kevesebb elképzeléssel futballoztak. Simán benne volt azért a döntetlen (naná!) a meccsben.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.25, 11:37
    Hivatalossá vált, hogy a 15. fordulóban az Újpest elleni bajnoki mérkőzésünket Dunaújvárosban rendezzük.

    November 4-én (szombaton), az OTP Bank Liga 15. fordulójában megrendezésre kerülő Vasas-Újpest mérkőzés helyszíne a Dunaújvárosi Stadion (2400 Dunaújváros, Eszperantó u. 6.) lesz.

    Az MLSZ indoklása:

    Az MLSZ Versenyszabályzata kimondja, hogy hivatásos rendszerű bajnokságban résztvevő azon sportszervezet, amely nem az állandó otthonául szolgáló létesítményben rendezi meg hazai bajnoki mérkőzéseit, köteles más sportlétesítményben megrendezni azon bajnoki mérkőzéseit, amelyen olyan sportszervezettel játszik, amely ugyanabban a bajnokságban szerepel, továbbá székhelye és a hazai bajnoki mérkőzéseire kijelölt sportlétesítmény ugyanazon helységben van. Mivel a Vasas FC Kft. a hazai mérkőzéseit a stadionjának átépítése miatt az Újpest 1885 Futball Kft. sportszervezete állandó otthonául szolgáló stadionban rendezi meg, ezért a fenti bajnoki mérkőzésüket más helyszínen kell megrendezni. A fentiek miatt a Vasas ezen bajnoki mérkőzés megrendezésére bérleti szerződést kötött a Dunaújvárosi Stadion üzemeltetőjével, amely center pályája rendelkezik MLSZ által kiadott I. osztályú pályahitelesítéssel és így alkalmas NB I. osztályú mérkőzés megrendezésére.

    http://www.vasasfc.hu/hirek/dunaujvarosban_fogadjuk_az_ujpestet-2807