magyarfutball.hu

Haladás VSE - Nagykanizsai Olajbányász SE 3 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.12, 20:27
    Haladás-Olajbányász 3:0 (0:0)
    Szombathely, 4000 néző. V.: Fekete
    Haladás: Hegedűs P — Németh G„ Király, Biczó (Gombás, a 65. percben), Kecskés — Halmosi, Horváth l„ Galántai — Garics, Holdosi (Kindornai, a szünetben), Hauzer. Edző: Rátkai László
    Olajbányász: Megyimorecz — Kozma, Englóner, Simon. Papp — Savanyó, Csepregi, Balogh (Horváth, a 80. percben), Simonecz (Karasz, a 80. percben) — Füle dr., Kelemen. Edző: Madár Gábor.
    A 22. percben Holdosi Galántai elé perdítette a labdát, a középpályás lefordult a védőkről, amikor Papp a 16-oson belül buktatta. A 11-est Király rosszul helyezte, és Megyimorecz vetődve megfogta a labdát. Az 58. percben Galántai
    a bal oldalon elhúzott, becselezte magát a 16-oson belülre és ezúttal is buktatták. A büntetőt Horváth I. értékesítette (1:0). A 63. percben Galántait a kaputól mintegy 20 méterre buktatták. A szabadrúgáshoz leállított labdát Hauzer Halmosi elé tolta, aki nagy erővel a jobb felső sarokba lőtte (2:0). A 74. percben Garics remekül ívelt középre, Kindornai felugorva, mintegy 8 méterről a bal sarokba fejelte a labdát (3:0).
    Gyenge színvonalú első, mozgalmas, időnként jó iramú második félidőt láthattak a nézők. A Haladást igazából a második büntető értékesítése hozta fel. Jók: Halmosi, Horváth I., Galántai, ill. Englóner és Kelemen.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1980-04-14