magyarfutball.hu

Bp. Spartacus SC - Jánoshalmi Spartacus 6 : 1 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Közép Csoport 1979/1980, 24. forduló
nézőszámok:
  1. Népsport: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.26, 19:06
    Bp. Spartacus SC - Jánoshalmi Spartacus 6-1 (4-0)
    Kőér u., 500 néző, vezette: Hajdú.
    Bp. Spartacus: Radics — Dudás, Horváth, Őze, Szebelkó — Molnár (Becsei), Kruppa!, Gergely — Lázi (Kelemen), Szalai, Benyó. Edző: Dorogi József.
    Jánoshalma : Balogh (Csernák) — Geisinger, Bátyai, Liliom (Tápai), Fenyvesi — Angeli, Laki, Márkus — Tóth, Horváth L., Kovács. Edző: Rapcsák Tivadar.
    Az első negyedórában a Jánoshalma játszott fölényben. Az 5. percben egy kapu előtti kavarodás után Horváth L. átemelte a labdát a fekvő kapuson, s Szebelkó már csak a gólvonalon túlról rúgta ki a mezőnybe. A játékvezető azonban nem adta meg a gólt. Ez visszavetette a Jánoshalma támadókedvét.
    A 14. percben Szalai egyedül tört a jánoshalmi kapu felé, a lesen álló Kruppaihoz továbbított, aki 8 méterről a kapuba gurította a labdát, 'l—0.
    A 29. percben Gergely Dudáshoz játszott, aki 10 méterről szép gólt lőtt. 2—0.
    A 30. percben hibázott a jánoshalmi védelem. Les miatt leállt a hátsó sor, egy játékos azonban belül maradt, s így Benyó érvényes gólt fejelt. 3—0.'
    A 35. percben 'Szalai egyéni játék után hatalmas lövést küldött a kapuba. 4—0.
    Fordulás után újra fellángolt a Jánoshalma. Sorra vezette támadásait. Az 55. percben Horváth L. kiugrott a védők közül, de mielőtt lőhetett volna, buktatták a 16-oson belül. A 11-est Horváth
    L. értékesítette. 4—1.
    A 62. percben újabb törlesztési lehetősége volt a Jánoshalmának. Fenyvesi átjátszotta a védőket, de a kapusba lőtte a labdát.
    A 75. percben Becsei indította Benyót, aki Csernák mellett a kapuba rúgta a Spartacus 5. gólját. 5—1.
    A 80. percben szögletrúgáshoz jutott a hazai csapat. A beívelt labdát Benyó a kapufára fejelte, majd a visszapattanó labdát a kapuba sodorta. 6—1.
    Az 5. percben érvénytelennek minősített jánoshalmi gól nagyon visszavetette a vendégeket. A Spartacus által lőtt lesgól után hibát hibára halmoztak, s már csak a vereség nagysága volt kérdéses. Jók: Kruppai, Benyó, Becsei. A Jánoshalmában senki sem nyújtott átlagon felüli teljesítményt.


    Forrás: Petőfi Népe, 1980-03-11