magyarfutball.hu

Kőbányai Lombik TK - Pécsi Bányász SK 3 : 4 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 09:12
    Kőbányai Lombik TK - Pécsi Bányász SK 3:4 (0:2)
    Budapest, 100 néző, vezette: Mikolényi.
    Pécsi Bányász: Erdősi — Gyurkó, Farkas, Lombosi — Pintér, Kása — Selymes, Koch, Bencsics, Molnár, Fülöp. Edző: Kertész Tibor.
    K. Lombik: Bucsuházi — Schárle. Miskolci. Nagy — Berovai, Miss — Tóth, Józsa, Kancsics, Halter, Nyerges. Edző: Kovács József.
    4:0-ról nyert 4:3-ra a. pécsi együttes. A kisméretű, agyagos, homokos, kemény pályán lefolyt mérkőzésen a két csatársor közötti különbség döntött. Az első félidőben a vendégek támadtak többet, de a hazaiaknak is volt két olyan helyzetük, amikor Nyerges és Józsa már csak a kapussal állt szemben. A Bányász csapat két gólját két perc alatt, a 12. és a 13. percben szerezte. Szünet után már az 50. percben 3:0-ra növelte előnyét a pécsi együttes, a 64. percben pedig már 4:0 volt az eredmény. Ekkor fölényeskedni kezdett a pécsi védelem, feljött a K. Lombik, egymás után vezette támadásait. Gyenge színvonalú, inkább küzdelmes mérkőzés volt, a pécsiek feltétlen megérdemelték a győzelmet. Góllövok: Bencsics 2, Selymes, Miskolci (öngól), illetve Tóth Halter, Józsa. Kitűnt: Gyurkó, Kása, Bencsics, illetve Schárle, Berovai, Tóth.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1963-10-08