magyarfutball.hu

Váci Híradás Vasas SE - Magyarország 0 : 6 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
nem hivatalos mérkőzés
helyszín : Vác, Ligeti Stadion
játékvezető : Csernefalvy László
nézőszámok:
  1. Népsport: 2.000
  1. 0 - 1 7' Kozma Mihály
    0 - 2 28' Karsai László
    0 - 3 29' Kocsis Lajos
    0 - 4 50' Karsai László
    0 - 5 64' Karsai László
    0 - 6 80' Kozma Mihály
Magyarország Váci Híradás Vasas SE Magyarország Magyarország
RAJKÓ (?' FERENCSIK)
MOLNÁR
NÉDER
JESZENSZKI
PINDES (?' BŐHM)
JÁGERCZKI (?' BEDNARIK)
DUDÁS
PINTÉR (?' HUGYECZ)
LACZKÓ
KRISKA
OZSVÁRI (?' PÁLINKÁS)
Rothermel Ádám (46' Bicskei Bertalan)
Vellai István
Páncsics Miklós
Konrád János
Fejes Gábor
Halmosi Zoltán
Mucha József (46' Répás Béla)
Szabó Sándor
Kocsis Lajos (46' Tóth József)
Karsai László
Kozma Mihály
vezetőedző:
?
vezetőedző:
Hoffer József

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.28, 19:43 (szerk.: 2017.02.28, 19:44)
    Váci premier - fél tucattal

    Az elkeresztelt kapitány

    "Ideális idő fogadta vasárnap délután Vácott az árvízkárosultak javára rendezett labdarúgóprogram résztvevőit, nézőit. Az előmérkőzésen a gödöllői utánpótlás tábor 30 főre szűkített keretének két csapata játszott egymással. A pirosak 3:2 (3:1) arányban győztek a fehérek ellen.
    A válogatott keret és az NB III-as Váci Híradás bemutatásakor kétszer is "bakizott" a bemondó. Hoffer József szövetségi kapitányt Istvánra keresztelte. A névcserét derültséggel fogadta a 2000-es közönség.

    A két együttes összeállítása:
    Válogatott keret:
    Rothermel (Bicskei) - Vellai, Páncsics, Konrád, Fejes, Halmosi, Mucha (Répás), Szabó S, Kocsis (Tóth), Karsai, Kozma

    Váci Híradás:
    Drajkó (Ferencsik) - Molnár, Néder, Jeszenszki, Pindes, Jágerszki, (Bednarik, Bőhm), Dudás, Pintér (Hugyecz), Laczkó, Kriska, Ozsvári (Pálinkás)

    Már az 5. percben cserélni kényszerült a hazai együttes, ugyanis Jágerszki rosszullét miatt kiállt. A 7. percben született a válogatott vezető gólja. Mucha-Karsai adogatás után Kozmához került a labda, aki nem hibázott. A folytatás majdnem 20 percig váratott magára. Igaz, ebben része volt a jól záró hazai védelemnek, valamint a néhányszor bravúrral védő Drajkónak is. A 28. percben Karsai egy kapufáról visszapattant labdát küldött a hálóba.

    Akárcsak az első félidő, a második is három gólt hozott, és végeredményben 6:0 arányban nyert a válogatott Karsai (3), Kozma (2) és Kocsis góljaival. Látványos volt a 80. percben Kozma 25 méteres bombája. Igaz Ferencsik rajta volta léc alá tartó lövésen, s talán sikerült is volna mentenie, ha kiöklözni próbálja a labdát. Egyébként a váciak megérdemeltek volna egy becsületgólt, hisz néhány szép támadást ők is vezettek, de a befejezéssel adósak maradtak, elidegeskedték a helyzeteket, így például Pálinkás.

    A találkozóról, amely mindkét csapat őszi első előkészülési mérkőzése volt, így vélekedett Hoffer József szövetségi kapitány:

    - Az első edzőmeccset augusztus 12-re terveztük a Karl Zeiss Jena ellen. Utólag kapcsolták be a műsorba ezt a találkozót, amelyen Vác bizonyította képességeit. Ügyes kis csapat, magasabb osztályt érdemel. Bátran játszottak, nem álltak be védekezni, így tehát kitűnő edzőtársnak bizonyultak. A mostani meccseit is új játékosok kipróbálására használtuk fel, így Mucha, Répás és Tóth "szemrevételezésére". Sajnos, Meggyesi szombaton Pápán megsérült, s ő nem állhatott csatasorba.

    A találkozót megtekintették a Magyarországon készülődő japán utánpótlás-válogatott labdarúgói is, akik közül ketten ott voltak a mexikói olimpián bravúrosan szerepelt csapatban."

    Pest Megyei Hírlap 1970 július 28. (kedd)