magyarfutball.hu

Martfűi MSE - Kelenföldi Goldberger SE 1 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1967, 10. forduló
nézőszámok:
  1. Népsport: 600

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.05, 19:31
    Martfűi MSE - Kelenföldi Goldberger SE 1-1 (1-1)
    Martfű. 600 néző, vez.: Czirják
    Goldberger: Alpár— Ignátz, Zemmel, Ruzics, Tujner, Vettlényi, Nagy, Zumpf II, Halácsi, Zumpf I, Krizmanits Edző: Goda István
    Martfű: Németh — Erdei, Seres, Horváth, Sütő, Bodnár, Botka, Nagy I, Szűcs, Olasz, Mezőteleki Edző: Csendes Imre.
    Az első veszélyes helyzet a 15. percben volt, Nagy I. keresztlabdája Olasz elől elpattant. A 20. percben a Goldberger hagyott ki helyzetet. Zumpf I. 10 méteres lövését Németh védte. A vezetést a . vendégcsapat a 23. percben szerezte meg. Sütő elvétette a labdát, az Zumpf I-hez került, aki kiugratta Nagyot és a jobbszélső 10 méteres lövése a vetődő Némethet érintve a hálóba jutott. 1:0. Két perccel később kapu előtti kavarodásból Mezőteleki 5 méterről a jobb alsó sarokba gurított. 1:1.
    Szünet után martfűi támadás végén Botka beadását Olasz 6 méterről a jobb sarok mellé bombázta. Az 55. percben Krizmanits tört kapura, a kifutó Németh csak szerencsével tudta megkaparintani a labdát. A 60. percben Seres kitűnő beadását Mezőteleki az 5-ösről rosszul fejelte.
    A mérkőzés közepes iramú és színvonalú játékot hozott, feltűnően sok szabálytalansággal. A lelkesebben játszó Goldberger a döntetlenre feltétlenül rászolgált. Jó: Zemmel, Nagy, Zumpf I, Krizmanits, ill. Seres, Bodnár.

    Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1967-05-23