magyarfutball.hu

Csepel SC - Gyula-Termál FC 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1998/1999, 29. forduló
nézőszámok:
  1. Békés Megyei Hírlap: 300
  2. Nemzeti Sport: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.10, 16:31
    A hajrában nyert a fővárosi csapat
    Csepel—Gyulai Termál FC 1—0 (0—0)
    NB Il-es labdarúgó-mérkőzés, Csepel, 300 néző. V.: Dubraviczky (Nyekita, Török K.).
    Csepel: Balázs — Váradi, Várszegi, Polgár, Papp Z. — Szigeti, Szabó Z. (Siklósi, 75.), Körösi, Takács (Semsei, 75.) — Bubcsó, Balogh Z. (Radnics, 80.). Edző: Gáspár József.
    Gyula: Such — Pápa — Botyánszki, Kovács P. — Kovács K., Bíró (Labos, 78.), Tamási, Resetár, Gajdács (Ekker, 46.) — Borúzs, Papp Cs. (Abrudán, 73.). Edző: Cserháti István.
    Gólszerző: Radnics a 82. percben.
    Sárga lap: Papp Cs. (visszahúzásért) a 40., Szabó Z. (rúgásért) az 51., Váradi (visszahúzásért) az 54. percben.
    82. perc: Bal oldali csepeli szabadrúgás után a rövid saroknál jól helyezkedő Radnics a hosszú sarokba csúsztatta a labdát, 1—0.
    Meglepte ellenfelét a fürdővárosi együttes a rangadón. A gyulaiak az első tíz percben három helyzetet dolgoztak ki, ám nem sikerült feltenni a pontot az egykoron Békéscsabán védő Balázs kapus hálója elé. Ezt követően magára talált a Csepel, és mezőnyfölénybe került. A fővárosiak támadgattak, de nem volt átütő erő játékukban. így az első játékrész gól nélküli döntetlennel zárult. Fordulás után folytatódott a csepeli mezőnyfölény, a gyulaiak csak szórványos ellentámadásokat vezettek, két alkalommal helyzetbe is kerültek, de nem tudtak a kapuba találni. Mindkét oldalon cserékkel próbálták frissíteni csapatukat a szakvezetők, s ez a csepelieknek sikerült jobban, hiszen a hajrában, egy szabadrúgás után a csereként beállt Radnics fejelt a kapuba. A közepesnél magasabb színvonalú, végig küzdelmes mérkőzésen a hajrában szerzett góllal a szerencsésebb hazai csapat szerezte meg a három pontot.
    Gáspár József: — Nagyon boldog vagyok, hogy újra NB I- es csapata lesz Csepelnek.
    Cserháti István: — Nyolc percre voltunk álmaink megvalósulásától, sajnos, elbuktunk, gratulálok a Csepelnek a feljutáshoz.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1999-06-07