magyarfutball.hu

Palotás SE - Rákospalotai EAC 4 : 0 15:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1998/1999, 20. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.02, 12:12 (szerk.: 2017.10.02, 16:08)
    Palotási SE — REAC 4—0 (2-0)
    Palotás, 500 néző, vezette: Drucskó (Nagypál, Bacsó). Palotás: Telek - Hahn, Udvari, Nádasdy, Bábik - Hóvári (Hanszli), Lénárt (Korecz), Víg, Kiss - Tóth (Szuróczky), Hadár. Játékosedző: Lénárt János
    REAC: Todika - Virágh, Pásztor, Zigansin, Strausz - Karászi, Veress, Szántó, Doma (Stefanik) - Podhorszky (Bodrogi), Máriássy. Edző: Kiss László. Gl.: Udvari, Víg, Bábik, Hadár. Sárga lap: Pásztor, Zigansin.

    2. perc: Lénárt bal oldali szögletét az előrehúzódó Udvari öt méterről a bal alsó sarokba fejelte. 1-0.
    11. perc: Tóth labdájával Hadár egyedül lépett ki, száz- százalékos helyzetben, 15 méterről a kifutó kapus mellett elgurított, de a labda a jobb alsó sarok mellett hagyta el a játékteret.
    14. perc: Bábik átadását Tóth átemelte a kifutó kapus felett, ám a labda a háló tetején landolt - óriási ziccer volt.
    20. perc: Víg bal oldali szabadrúgását Hahn tíz méterről fejelte kapura, a labda átjutott a vendégek kapusán, de a gólvonalon álló Zigansin a mezőnybe fejelte a labdát.
    35. perc: Kiss futott el a bal oldalon, remekül tálalt a középen érkező Víg elé, aki nagy nyugalommal átvette, majd 14 méterről a bal alsó sarokba helyezte a labdát. 2-0.
    73. perc: Bábik szerzett labdát a saját térfelén, majd indította Hadárt, aki óriási helyzetben a kapujából kiinduló Todi- kába lőtt.
    82. perc: Hadár tíz méterről a felső lécet találta el, majd a kipattanó labdát a jól érkező Bábik nyolc méterről a kapu közepébe lőtte. 3-0.
    89. perc: Hanzli két csel után Szuróczkyhoz játszott, aki fordulásból lőtt, s a labda centiméterekkel kerülte csak el a felső lécet.
    90. perc: Víg bal oldali átadását Hadár átvette, majd kilenc méterről a jobb sarokba bombázott. 4-0.
    A tartalékos hazaiak óriási iramban kezdték a találkozót, gyors egymásutánban vezették akcióikat, de a kapu előtt elbizonytalanodtak. A kimaradt helyzetek után a rutinos Víg a szünet előtt növelte a dél-nógrádiak előnyét. A második játékrészben a palotásiak visszavettek az iramból, a vendégek kerültek mezőnyfölénybe, de nem jelentettek veszélyt Telek kapujára. Az utolsó negyedórára ismét magasabb fokozatra kapcsoltak Lénárték, s a közepes iramú, küzdelmes találkozón megérdemelten szerezték meg a három pontot.
    Lénárt János: - Örülök, hogy végig tudtunk koncentrálni a mérkőzésen, s gratulálok a csapatnak.
    Kiss László: - „Tojt ránk” a nyuszi.

    Forrás: Nógrád Megyei Hírlap, 1999-04-06