magyarfutball.hu

KISTEXT SK - Gyulai MEDOSZ SK 1 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.26, 18:36
    KISTEXT—Gyulai MEDOSZ 1:0 (0:0)
    KISTEXT-pálya, 600 néző V: Molnár P. KISTEXT: Kovács — Fekete I., Nagy I., Letenyei, Nagy II., Cserjés, Pataj, (Szemők), Fekete II, Kalmár (Darázs), Pék, Zabari. Edző: Borbély András
    Gy. MEDOSZ: Barna — Somos, Szilágyi, Lovász G., Guti, Orbán, Géczi, Tóth, Himer, Petróczki, Horváth. Edző: Fábián Mihály
    Borús időben, csúszós talajon a hazaiak kezdtek jobban és az első negyedórában három esetben is gólhelyzetben kellett a kitűnően védő Barnának hárítani. Fokozatosan kiegyenlített lett a játék, a gyulaiak is sokat birtokolták a labdát. A hazai védők helyenként^ túl keményen szereltek, például a 23. percben Tóthot is. A 30. percben Pék—Kalmár összjáték után Barna ismét nagyszerűen védett. Szünet után állandósult a KISTEXT fölénye. A 60. percben Fekete II tiszta helyzetben a kifutó Barnába lőtt. A MEDOSZ az eredmény tartására törekedett, Himer is hátra ment „söprögetni”. A 75. percben Tóth a fél pályáról Indulva lefutotta Nagy L-t, majd a kapust is kicselezte, közben a csúszós talajon kisodródott, de lövését a kapuba berohanó Fekete I. kivágta. (Ez a helyzet könnyen eldönthette volna a mérkőzés sorsát.) A 81. percben kavarodás után Szemők Szilágyira támaszkodva a kapuba fejelt. 1:0.
    A gyulaiak reklamáltak, de a játékvezető középre mutatott. Somos és Géczi helyet cserélt. Még , egy jó helyzete volt a MEDOSZ-nak, amikor Somos elfutott, jól adott be. de Himer mellé lőtt. Gyulai támadásokkal ért véget a jó iramú, helyenként színvonalas találkozó.
    A MEDOSZ — mint azt a KISTEXT vezetői is elmondották — igazolta eddigi eredményeit. A fővárosi csapat rászolgált a győzelemre, de az eredmény akár fordított is lehetett volna. A vendégek küzdenitudásból és lelkesedésből ezúttal is jól vizsgáztak.
    Jók: Letenyei, Kalmár, Cserjés, Fekete II.. ill. Barna (a mezőny legjobbja), Somos. Himer, Szilágyi, Lovász G. és Tóth.


    Forrás: Békés Megyei Népújság, 1969-10-27