magyarfutball.hu

Szolnoki MÁV SE - Honvéd Bocskai SE 2 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.08, 23:43
    Szolnoki MÁV— Debreceni Bocskai SE 2:0 (0:0)
    MÁV sporttelep. 1600 néző. vezette: Gáli
    Szolnoki MÁV: Donka — Süle, Abonyi, Rozmis, — B. Nagy, Földesi — Kelemen (Dobos II.,) Pintér I.. Pintér II, Szolnoki. Kórodi. Edző: Horváth János
    D. Bocskai SE: Magyar — Vasas. Sóvágó, Szarvas — Szabó, Siklósi (Karitár) — Simon, Végh, Füsi. Budai, Tóth Edző: Nagy Mihály.
    Nagy iramban indult a játék és az első negyedórában jobbára a két 16-os között folyt a küzdelem. Az első, gólt ígérő lövést Szolnoki küldte a felső léc fölé. A teljes erőbedobással játszó honvéd csapat időszakonként enyhe mezőnyfölényt hozott ki, de a szilárd MÁV védelmet nem sikerült áttörni. A MÁV ellentámadásai viszont többnyire erőtlen lövésekkel fejeződtek be. Szünet után a MÁV fokozta az iramot és átvette az irányítást. A 47. percben szabadot rúghatott Szolnok és Rozmis hatalmas lövése nyomán a labda bombaként vágódott a kapu jobboldalába 1:0. Kezdés után Kórodi került nagy helyzetbe, de a vetődő kapusba lőtt, majd Szolnoki „szólója” kapott vastapsot A nagy kedvvel játszó csatár kicselezte az egész védelmet, 6Őt a kimozduló kapust is és megszerezte a második gólt 2:0. Az utolsó negyedórát hullámzó, kemény összecsapásokkal tarkított mezőnybeli küzdelem jellemezte. A 87. percben Füsit utánrúgásért kiállították.
    A két jó formában lévő csapat találkozója végig izgalmas, helyenként „szikrázó” összecsapást hozott A MÁV higgadtabb játékával csak nehezen — de feltétlen megérdemelten szerezte meg a győzelmet
    Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Abonyi, Rozmis. B. Nagy. Földesi, Szolnoki, de a csapat többi tagjai is dicséretesen küzdöttek.

    Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1969-05-20