magyarfutball.hu

Jászberényi Lehel SC - Budafoki MTE Kinizsi SE 1 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.08, 23:46
    Jászberényi Lehel— Budafoki MTE 1:0 (1:0)
    Jászberény, 1500 néző. V: Mohácsi
    Lehel: Vasas — Fekete I„ Benke. Gubicz — Sándor. Szonda — Bugyi, Ambrus, Sárközi, Bányai (Keresztesi), Fülöp Edző: Bíró István
    Budafok: Németh — Nagy. Abrudbányai, Dinnyés — Sárközi. Kapitány — Pataki, Kolbert (Hermann), Sebestyén (Illia), Haraszti, Taschner Edző: Szollár Lajos.
    Az első negyedórában hullámzó mezőnyjáték volt érdemleges esemény nélkül. A 16. percben a balösszekötő helyéről Ambrus szabadrúgást végezhetett él. A benyesett labdát a védők nem tudták hárítani, Bugyi mintegy 8 méterről hatalmas erővel rálőtte és az egyik védőjátékost érintve a balsarokba pattant. Élénkült a játék, a Lehel többet támadott.
    Szünet után. a vendégcsapat támadott többet, de a Lehel ellentámadásai minden esetben gólveszélyesebbek voltak. Az 54. percben Ambrus lövése szállt mellé, majd a 70. percben a labdát az üres kapu fölé vágta. Az utolsó percekben a budafokiak szorongattak.
    Jóiramú, színvonalas mérkőzésen a Lehel a gólhelyzetek alapján nagyobb arányban i» győzhetett volna a jóképességű budafoki csapat ellen Jók: Vasas, Benke, Szonda, Bugyi, Sárközi. Fülöp, ill. Németh. Nagy, Haraszti. Kolbert.

    Forrás: Szolnok Megyei Néplap, 1969-05-20