magyarfutball.hu

Székesfehérvári VT Vasas - Salgótarjáni BTC 1 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.02, 14:40 (szerk.: 2017.10.02, 16:11)
    SZÉKESFEHÉRVÁRI VT VASAS — SBTC 1:1 (1:0)
    Székesfehérvár, 4 ezer néző, v.: Radó.
    Székesfehérvár: Tímár— Szőke, Kerecsényi, Horváth II. — Burka, Horváth III. — Jasper, Szigeti, Czigler, Nehéz, Ispaics. Edző: Albert József.
    SBTC: Cserháti — Sándor, Ferencz, Oláh — Szojka, Toldi — Szabó, Horváth, Sári, Taliga, László. Edző: Grosics Gyula.

    Az első percben Szabó futott el, de beadását nem érték el csatártársai. Ezután a Fehérvár fergeteges rohamokba kezdett, amely a 21. percben góllá is érett: Szigeti ívelte a labdát a kapu elé; a tömörülésből Fehér ugrott a legmagasabbra és a fejéről a hálóba szállt a labda. 1:0. (Nagy védelmi hiba volt.) Továbbra is a hazaiak támadtak és az első félidőben gyakran zavarok meg az SBTC védelmét. Csak a 35. perctől javult a bányász együttesjátéka és ezután sorra vezette —madásait, de a befejezések ezúttal sem sikerültek.
    A 47. percben Szojka előreívelt labdájával Horváth elfutott, lerázta a védőket és 18 méterről küldött csavart lövése nyomán a labda a hálóban kötött ki. i.i. Továbbra is az SBTC támadott, de az első félidőhöz hasonlóan, a csatársor elügyetlenkedte a legjobb helyzeteket is. így az eredmény döntetlen maradt.
    A székesfehérvári csapat kapkodóan, tervszerűtlenül játszott. Az SBTC játékán is meglátszott az, hogy az első hely további megtartása forog kockán. Csak időnkért játszottak a fekete-fehérek elfogadhatóan, legtöbbször idegeskedtek, elrontották a legjobb helyzeteket is. A mérkőzésen a hazaiaknál Horváth II., Czigler és Horváth III. nyújtott jó teljesítményt. A bányász együttesből elsősorban Toldit lehet kiemelni, aki az első félidő 20. percétől ragyogóan játszott, sok jó labdát adott előre és legtöbbször kapura is lőtt. Mellette Szojka, Ferencz, Taliga és Horváth játszott elfogadhatóan.
    Radó játékvezető többször hibázott mindkét fél részére. A következő két bajnoki mérkőzését otthonában játssza az SBTC. Mindkét ellenfelével szemben van törlesztenivalója, hiszen az Egyetértéstől és a Ganz Mávagtól is vereséget szenvedett a tavaszi fordulóban.