magyarfutball.hu

Borsod Volán SE - Gyulai FC 0 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1998/1999, 15. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 200
  2. Békés Megyei Hírlap: 300

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.02, 12:33 (szerk.: 2017.10.02, 16:10)
    Borsod Volán SE - Gyulai FC 0-1 (0-0)
    NB Il-es labdarúgó-mérkőzés, Felsőzsolca, 300 néző. V.: Veres L. (Szabó Z., Takács A.). Volán: Grolmusz — Bocsó, Szabó V., Agárdi, Nyeste — Kundrák, Dobos (N. Varga, 82.), Szaniszló, Sipos — Császári (Lója, 46.), Koszta. Edző: Bodnár József
    Gyula: Such — Botyánszki, Resetár, Kovács — Bíró, Tamási, Kiss, Gajdács, Frank — Boruzs, Borbola. Edző: Cserháti István.
    77. perc: Vendégtámadás futott a pályán, a beadás után Tamási 10 méterről laposan a bal sarokba fejelte a labdát, 0—1.
    85. perc: Egy összecsapás után Kundrák és Resetár dulakodni kezdett, a játékvezető mindkét, magáról megfeledkezett labdarúgónak felmutatta a piros lapot.
    Az NB II. Keleti csoportjának záró fordulójában két újonc együttes találkozott Felsőzsolcán. A csapatoknak a sárral, az esővel és a köddel is meg kellett küzdeniük, így érthető, hogy a mély talajon folyamatos játék nem alakulhatott ki. Az első félidőben a gyorsabb vendégeknek három abszolút helyzetük is volt, ám azok kimaradtak, igaz a másik oldalon a Volán előtt is adódtak lehetőségek. A szünet után élesedett a küzdelem, az iramra nem lehetett panasz. A vendégek azzal nyertek, hogy egy helyzetüket a második félidő vége felé kihasználták. A hajrában elszabadultak az indulatok, ennek a következménye volt a kettős kiállítás. A látottak alapján a fürdővárosiak megérdemelten nyertek, bár a Volán közel állt a döntetlenhez. A hazaiak a játékvezetőn „legkevesebb” egy büntetőt kérhetnek számon.
    Jó: Grolmusz, Sipos, Szaniszló, ill. Tamási, Borbola, Kovács, Botyánszki.
    Bodnár József: — Valamiért vagy valakiért haragszanak ránk a játékvezetők...
    Cserháti István: — Nagy sárdagasztás folyt a pályán, helyzeteink alapján megérdemelten nyertünk. Tavasszal így szeretnénk folytatni.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1998-11-16