magyarfutball.hu

Nyírbátori FC - Palotás SE 2 : 1 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1998/1999, 15. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.05, 13:28 (szerk.: 2017.10.05, 17:51)
    Nem sikerült a pontszerzés a „mumustól”
    Nyírbátor - Palotás 2-1 (1-1)
    Nyírbátor, 400 néző. VEZ.: Kormos (Nagy P., Vigh.) NYÍRBÁTOR: Kormos - Szegedi, Balogh Z., Kosán - Balogh Gy., Csapos, Márton, Szabó (Szarka), Marcsek (Lengyel) - Kovács, Tóth (Lőrincz). EDZŐ: Németh Károly. PALOTÁS: Telek 5 - Udvari 4, Turcsányi 5, Hahn 4, Máté 4 (Kiss 0) - Tóth Sz. 6, Lénárt 4, Mohácsi 4 (Tuifel 0) Jele 4, (Baranyai 0) - Rob 4, Burzi 4. EDZŐ: Bodonyi Béla. GL.: Kovács, Marcsek, ill. Tóth Sz. SÁRGA LAP: Márton, Szabó, Marcsek, ill. Turcsányi, Tóth Sz., Burzi, Tuifel.

    15. perc: Lénárt futott el a bal oldalon, remekül tálalt a támadást követő M áté elé, de a vendégvédő 8 méterről, óriási helyzetben fölé fejelt.
    17. perc: Rob megkeverte az egész hazai védelmet, majd amikor százszázalékos helyzetbe került, 12 méterről a bal kapufa mellé „durrantott”.
    24. perc: Jele mintaszerű bal oldali beadására Rob rajtolt, de ezúttal 6 méterről, előrevetődve Körmös kezébe fejelt. Nagy helyzet volt.
    26. perc: Lénárt jobb oldali szöglete után a védőkről kipattanó labdát Turcsányi 14 méterről kapásból rálőtte, de Kormos óriási bravúrral hárított.
    28. perc: Palotási támadások közepette váratlanul vezetést szereztek a nyírbátoriak. Márton jobb oldali beadását az apró termetű Kovács senkitől sem zavartatva, 8 méterről a bal alsó sarokba csúsztatta. 1-0.
    43. perc: Burzi elfutott a bal oldalon, kitűnően játszott középre, és az érkező Tóth Sz. 4 méterről a léc alá bombázott. 1-1.
    46. perc: Szabó ment el a bal oldalon, jól játszott középre, és az elalvó védők között Marcsek 10 méterről a léc alá lőtt. 2-1.
    47. perc: Jele bal oldali szögletét a magasan felugró Máté nagy helyzetben a jobb kapufára fejelte.
    65. perc: Lénárt bal oldali beadását az előrehúzódó Turcsányi centiméterekkel fejelte a jobb sarok mellé.
    Nehéz, mély talaj fogadta a pályára lépő csapatokat, a játékosoknak sokszor a víztócsákkal tarkított talajjal is meg kellett küzdeniük. Jó iramban kezdődött a találkozó, a vendégek egyre-másra vezették a támadásaikat. A kapu előtt ezúttal határozatlan palotásiak, mintha azon versengnének, melyikük tud nagyobb helyzetet elhibázni. Miközben kapujukhoz szögezték ellenfelüket, egy váratlan ellentámadás végén a nyírbátoriak vezetést szereztek. A gól után továbbra is óriási mezőnyfölényben játszott a listavezető csapat, amely a félidő lefújása előtt Tóth révén egyenlített. A második játékrész gyors hazai góllal indult, úgy tűnt, mintha a vendégek az öltözőben maradtak volna. A vendéglátók a vezetésük birtokában óriási lelkesedéssel küzdöttek, időnként agresszív harcmodort alkalmazva tartották az eredményt. Bodonyi mester kettős cserével próbálta frissíteni a fáradni látszó csapatát, de a hátralévő időben csak „m eddő” mezőnyfölényt sikerült kiharcolniuk. A hét nap alatt lejátszott három találkozó egyelőre túl soknak tűnik a palotásiaknak, de am ennyiben az első félidőben jobban összpontosítanak, úgy gólokkal kellett volna nyerniük. A Nyírbátor továbbra is maradt a dél-nógrádiak „mumusa\", hiszen ellenük még soha nem sikerült pontot szerezniük.
    Németh Károly: - Uraim, ez férfimunka volt. Ezúton szeretném megköszönni vezetőink munkáját, amellyel lehetővé tették, hogy ilyen kiegyensúlyozottan szerepelhessünk.
    Bodonyi Béla: - Csak ide ne kellett volna jönnünk.

    Forrás: Nógrád Megyei Hírlap, 1998-11-16