magyarfutball.hu

Beremendi Építők SK - Szentgotthárdi VSE 3 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1998/1999, 16. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 600

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.17, 09:10
    Bár voltak nehéz pillanatok
    Beremendi Építők - Szentgotthárd 3-0 (1-0)
    BEREMEND 600 néző. V.: Böröczi.
    Beremend: Hatala - Bábli, Macsi, Juhász, Vida - Elek, Polgári (Halász 86. p.), Martinov (Söllei 88. p.), Nagy A. - Fülöp, Fónai (Pinczehelyi 80. p.). Edző: Toma Árpád. Szentgotthárd: Borsos - Bánfalvi, Dobos, Korpics, Deák - Víg, Kovács K., Kovács Cs. (Simonyi 55. p.), Dani - Pribék, Szőke (Sylla 70. p.). Edző: Németh Imre.
    43. perc: Fónai egy nagyszerű indítás után egyből az elfekvő kapus mellett a hosszú sarokba lőtt (1-0).
    57. perc: Egy bal oldali szabadrúgást Fülöp végzett el, azt a kapus csak kiütni tudta, Nagy A. 20 méterről rábombázott, a labda a felső kapufáról vágódott a hálóba (2-0).
    85. perc: Elek a vendégek kapusa mellett is elhúzta a labdát, majd önzetlen módon középre gurított, a jókor érkező, korábban csereként beállt Pinczehelyi közelről nem hibázott (3-0)
    Az első félidőben a megfiatalított és a téli szünetben nagy változásokon átesett Beremend kissé megilletődötten, óvatosan játszott, a játékrész végén mégis egy kontratámadásból megszerezte a vezetést. A szünet után a hazai csapat már magára talált és sorra dolgozta ki helyzeteit, amiből végül is két gólt sikerült elérnie. A Beremend végig mezőnyfölényben futballozott, bár az ellenfél is nagyon akart. Végig nagy küzdelem jellemezte a mérkőzést, a házigazdák a rengeteg lehetőségükből hármat kihasználtak. A Szentgotthárd azért sem tudott szépíteni, mert a Beremend kapusa, Hatala remekelt.
    Sárga lap: Kovács K. (14. p.), Deák (82. p.)
    Jók: Hatala, Fülöp, Macsi, Elek, ill. Pribék, Dani.
    Toma Árpád: -A mérkőzésnek voltak számunkra nehéz pillanatai, de a hajrában már jól és eredményesen játszottunk.
    Németh Imre: - Háromszor álltunk a kapuval szemben, de nem találtunk be, míg az ellenfél abból is gólt rúgott, ami helyzet sem volt.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1999-03-08