magyarfutball.hu

Százhalombattai FC - Beremendi Építők SK 0 : 1 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.23, 10:33
    Százhalombatta - Beremend 0-1 (0-1)
    Százhalombatta, 300 néző. V.: László Gy.
    Százhalombatta: Nagy - Sipos (Kövesi 85. p.), Braun, Hosnyánszky - Vanczó (Reichenbach 77. p.), Serfőző, Károlyi R., Sztanó, Csák - Varró, Károlyi (Romanek 45. p.). Edző: Pál József. Beremend: Bogyay - Bábli, Csoboth, Vida, Borsos - Nagy E., Weinert (Kirchner 93. p.) - Vígh (képünkön) (Pincehelyi 78. p.), Martinov - Fülöp (Elek 70. p.), Benkovics. Edző: Toma Árpád.
    42. perc: Egy hazai szöglet utáni kontratámadásból Fülöp nagyszerű labdájával Vígh futott el a jobb oldalon, elfektette Nagyot, és a kapu bal oldalába helyezett (0-1).
    Az első félidő nem magas színvonalon, de nagy küzdelemben telt el. A Beremend bátran, szervezetten védekezett, aminek az eredménye egy kontratámadásból elért gól lett. A második játékrészben a hazai csapat teljesen beszorította, kapuhoz szögezte a vendégegyüttest, amely azonban hősiesen védekezett, és ellentámadásaiból két százszázalékos helyzetet dolgozott ki, először Víg, majd Nagy E. vezethette rá a hazai kapusra a labdát teljesen szabadon, de mindkét esetben hibáztak.
    Összességében a közönség jól szórakozott, mert jó mérkőzést láthatott, két nagyszerű csapat részvételével.
    Pál József: -Megérdemelten vitte el a Beremend a három pontot, azért mert a hibáinkat nagyszerűen kihasználta és nekünk ma semmi sem sikerült.
    Torna Árpád: - Eseményekben gazdag mérkőzésen fegyelmezett és jó játékkal megérdemelten győztük le a listavezetőt.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1998-10-05