magyarfutball.hu

BKV Előre SC - Budafoki LC 0 : 2 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1998/1999, 4. forduló
játékvezető : Böröczi Zoltán
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2020.03.19, 23:19
    BKV Előre-Budafoki LC 0-2 (O-l)
    Sport utca, 400 néző. V: Böröczi (Radvánszky, Ember)
    BKV ELŐRE: Rabóczki - Tímár, Farkas V., Elek - Farkas A., Patkós, Ócsai, Kovács, Németh (Lukács Á. a 68.), Lukács B. (Fonnyadt, a 68.), Várszegi R. (Tóth Zs., a 60.). Edző: Szabó György.
    BUDAFOK: Balázs - Tóth T., Nagy J., Lőrincz - Kurucz, Stranyóczky (Szendrődi, a szünetben), Bócz (Koziorowski, a 87.) Ughy, Kilik - Sági (Bálint a 60.) Sitku. Edző: Horváth Pál.
    GÓLSZERZŐ: Bócz a 21. percben, 22 méteres szabadrúgásból lőtt a kapu bal oldalába (0-1), Szendrődi a 60. percben, 25 méteres szabadrúgásból a kapu jobb sarkába lőtt (0-2)
    SARGA LAP: Kilik (buktatta Kovácsot) a 36., Szendrődi (labdaelrúgá- sért) a 88. percben
    A hazaiak kezdeti mezőnyfölénye után a lassan magukra találó budafokiak remek szabadrúgásgóllal jutottak vezetéshez. Előnyük aztán még nagyobb lehetett volna, ha Sági nem hibázik kétszer is óriási helyzetben. Szünet után mozgósította tartalékait a hazai csapat, ám miközben az egyenlítő gólért harcolt, egy kapushibát követően ismét szabadrúgásgólt kapott. A hajrában a taktikusabban játszó és jól védekező vendégek megtartották előnyüket a pontatlan hazaiakkal szemben és megérdemelten vitték haza a három bajnoki pontot.
    Jó: Elek, Patkós, Lukács B. ill. Balázs, Nagy J., Bócz, Kilik.
    Szabó György: Játéktudásunk miatt nem maradtunk volna alul, de a védekezésre koncentráló ellenfél a pontrúgásait biztosan értékesítette.
    Horváth Pál: - Idegenben rangadót tudtunk nyerni és ez nagyszerű dolog. Csapatom dicséretet érdemel.


    Forrás: Nemzeti Sport, 1998-08-30
     
  2. avatar: lattila2
    2017.07.13, 13:13
    Kint voltam, a BKV akkor az MTK fiókcsapata volt, meglepetésszámba ment a Budafok győzelme. Két szabadrúgással nyertek, Bócz illetve Szendrődi révén, a BKV kapusa Rabóczki volt.