magyarfutball.hu

FC Ajka - Diósdi TC 3 : 0 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Sanyi-Hungaria
    2016.10.21, 08:49 (szerk.: 2016.10.21, 08:53)
    Mai napon a Diósdi TC volt a mieink ellenfele az NB III. Nyugati csoportjának 10. fordulójában. Csapatunk a múltheti Puskás Akadémia II. elleni vereséget szerette volna feledtetni a szurkolókkal.

    Már az első perctől támadólag léptek fel a mieink, a diósdiak nem nagyon tudtak átjönni a mi térfelünkre. Az 5. percben egy sajnálatos ütközés következtében Slezák szenvedett vállsérülést. A kényszerszünet után sorra alakítottuk ki a nagyobbnál is nagyobb helyzeteket. A támadószekciónkból nem volt olyan játékosunk, aki nem került volna helyzetbe, de sajnos az összes kihasználatlanul maradt.
    A 23. percben aztán Major lépett ki remekül, akit csak szabálytalanul tudtak megállítani. A büntetőt Lőrinczy értékesítette.1-0 A gólt követően egy 10 percre visszaesett a játékunk, de aztán ott folytattuk ahol korábban abbahagytuk. Lőrinczy passzolt Major elé, aki Kovácsot hozta kihagyhatatlan helyzetbe. 2-0 A félidő végén még Pavlitzky előtt adódott lehetőség, de támadónk nem tudta kihasználni azt, így kétgólos előnnyel vonulhattunk a szünetre.

    A második játékrész elején a hazai térfélen elment a világítás, így kérdéses volt, hogy végig lehet-e játszani a találkozót. A 75. percig sok ziccert rontottunk, de újabb gólt nem sikerült szereznünk. Negyedórával a vége előtt – a nem megfelelő világítás miatt – Kovács Gábor félbeszakította a találkozót. A folytatásról a Versenybizottság dönt a jövő héten.

    2016.10.08. 17:00
    FC Ajka – Diósdi TC 2-0-ás állásnál a 75. percben félbeszakadt (2-0)
    Vezette: Kovács (dr. Szabó, Bognár)
    Gólszerzők: Lőrinczy, Kovács

    FC Ajka: Balogh – Pál, Pákai, Fodor, Csemer – Nagy – Pavlitzky, Hanzl, Lőrinczy, Major – Kovács vezetőedző: Bücs Zsolt

    Diósdi TC: Román – Sándor, Molnár, Schmidtka, Wágner – Balázs, Slezák, Fogas, Jacsmanik – Dunai, Bánhidi vezetőedző: Nahóczky Attila
    Gólszerző: 24.p. Lőrinczy, 37.p. Kovács G
    Sárga lap: 58.p. Lőrinczy, 75.p. Major N. ill. 21.p. Fogas

    forrás: http://www.fcajka.hu/fc-ajka-diosdi-tc-felbeszakadt/
     
  2. avatar: Sanyi-Hungaria
    2016.10.09, 06:34
    A második játékrész elején a hazai térfélen elment a világítás, így kérdéses volt, hogy végig lehet-e játszani a találkozót. . Negyedórával a vége előtt – a nem megfelelő világítás miatt – Kovács Gábor félbeszakította a találkozót. A folytatásról a Versenybizottság dönt a jövő héten.