magyarfutball.hu

Rákosszentmihályi AFC - Hevesi LSC Ro-Geo Global 2 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2020.01.22, 14:27
    RAFC - HEVESI LSC 2-1 (1-1)
    Rákosszentmihály, 110 néző. V.: Dósa Á. (Kovács T., Holecska).
    RAFC: Gerencsér - Somogyi (Téglás, 90.), Horváth Cs., Gálosi, Gara - Andrási, Csönge, Olanrejawu, Hajdú (Kiss B., 76.) - Benke, Csizmadia (Kalocsai, 83.). Edző: Balogh Gábor.
    HEVES: Éles - Laubert G., Molnár Z., Hegedűs D., Nász - Kaló (Somodi, 58.) - Nagy P. (Görbe, 76.), Besenyei Zs. (Bartuska, 52.), Nagy L. - Balogh B., Besenyei F. Edző: Balázs Tihamér.
    A gólok története. 19. perc: | Balogh B. 22 méterről a hálóba bombázott, 0-1.31. perc: Olanrejawu 20 méterről lőtt a kapuba, 1-1. 87. perc: Vitatható módon megítélt szabadrúgásból Andrási 17 m-ről rúgott gólt, 2-1.
    A hevesiek az első félidei vezetés után eldönthették volna a pontok sorsát. A hazaiak azonban egyenlítettek, majd a végig őket támogató játékvezetés segítségével megnyerték a meccset.

    Jók: az egész hazai csapat, ill. Balogh B.
    Balogh Gábor: - Nagyon örülünk a végig lelkesen játszó csapatom által kiharcolt győzelemnek. El kell azonban ismerni, hogy a meg nem adott 11-es gyanús helyzet után tudtuk megnyerni ezt a mérkőzést.
    Balázs Tihamér: - Az első félidőben több góllal kellett volna vezetnünk, a második játékrészben pedig a nagyon lelkes hazaiak fordítottak az utolsó percekben. Az igazság az, hogy a jellemtelen játékvezetőtől azt kaptam, ami a vártam.


    Forrás: Heves Megyei Hírlap 2010-04-26