magyarfutball.hu

Honvéd Rákóczi SE - III. Kerületi TTVE 1 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Területi Bajnokság, Duna csoport 1986/1987, 18. forduló
nézőszámok:
  1. Dolgozók Lapja: 200
  2. Népsport: 200

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.15, 07:30
    Rákóczi—III. ker. TTVE 1-1 (0-0)
    Tata. 200 néző, vezette: Paminger.
    Rákóczi: Bohner — Turai, Mészáros. Nándorfi. Zatykó. — Dóra J., Stréhli, Kovács, Gugi — Romfa, Baumgartner. Csere: az 51. percben Szabados, a 85. percben Szépvölgyi.
    A bajnokaspiráns egy kicsit nagy mellénnyel érkezett a már kiesett Rákóczi otthonába. A 11. percben Baumgartner remek labdáját Dóra J. alig fejelte mellé. A 44. percben Dóra J. jobb oldali elfutása után kapu elé emelt, és Romfa öt méterről alig csúsztatott mellé. Feltűnő volt, hogy a vendégeknek igazi gólhelyzete sem volt.
    Szünet után folytatódott a taktikai csata, a hazai csapat szorosan fogott minden vendégtámadást, és amikor arra lehetőség volt, gyors kontra támadásokat vezetett. Az 59. percben Kovács elmélázott,. Hegyi térddel belenyúlt egy beadásba, és az a jobb sarokba gurult. 0- 1. Hatalmas iramban játszott a hazai csapat, de a szerencse az ellenfélhez szegődött, több biztos hazai helyzet maradt ki. A 71. percben Dóra J. a saját térfelén kapta a labdát, sorra cselezte ki a vendégvédőket, és a tizenhatos vonalánál Szabados elé tolta a labdát, a cserejátékos néhány lépés után hatalmas gólt lőtt. 1- 1.
    A hazai csapat remekül felkészült a bajnokjelölt ellen, és nem sok hiányzott a nagyobb meglepetéshez. Kitűnő játékvezetés mellett, sportszerű, jó iramú mérkőzésen igazságos eredmény született.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1987-04-17