magyarfutball.hu

Oroszlányi Bányász SK - Ráckevei Aranykalász SE 0 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.08, 07:04
    OBSK—RÁCKEVE 0-2 (0-1)
    Oroszlány, 300 néző, vezette: Pálfi.
    OBSK: Tőkés — Verő, Kláris, Filep (Kishonti), Grósz, Zsidó, Papp, Ambrus, Tamás, Barabás, Szendrei (Kiszi). Edző: Pallagi Róbert.
    Az első perc végén. Verő beadását fejelte mellé Tamás, majd pár perccel később Zsidó lőtt mellé. A 9. percben Ambrus veszélyeztette a kaput. A 24. percben az első vendégtámadás góllal végződött. Pribell 20 méteres lövése a bal felső sarokba vágódott. 0-1.
    Szendrei, majd Barabás hibázott jó helyzetben, aztán a 38. percben Klárls közeli fejelését védte bravúrral a ráckevei kapus.
    Fordulás után az 58. percben Tamás Jobb oldali beadását Kishonti a kapu torkából fejelte mellé. Több kihagyott hazai helyzet után — a 69. percben — a fellazuló védelem mellett, a vendégek jobbszélsője a félpályáról kiugrott és a kifutó Tőkés mellett a kapuba gurított. (0-2). A 79. percben Ambrus szabadrúgás után a bal felső sarokba lőtte a labdát, de a játékvezető — érthetetlenül — , ismétlést rendelt el. A 85. percben nagy kavarodás után Tőkés hárított, Pribeli szándékosan megrúgta Klárist, Tőkés törlesztett, a játékvezető pedig mindkettőjüket kiállította.
    Az elképzelés nélkül játszó hazai csapat kapujához engedte ellenfelét, és mint ilyenkor lenni szokott, hátsó alakzata felborult, és a vendégek szokványos kontrái közül kettő góllal végződött. Az enerváltan játszó Oroszlány ezen a mérkőzésen lehet, hogy többet veszített a két pontnál.
    Jók: A bányászcsapatből senki sem emelhető ki.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1988-04-26