magyarfutball.hu

Magyar Kábel SC - Sárisápi Bányász SE 0 : 0* 17:00 * tizenegyesekkel 4:3

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.23, 16:37
    Magyar Kábel—Sárisáp 0-0 (11-esekkel 4-3)
    Budapest, 100 néző, vezette: Staller.
    Sárisáp: Bohner — Papp T., Szurdi, Papp Gy., Sárközi, Tóth (45. perc Polgárdi), Karcagi, Kis J., Lakics, Ormándi, Turcsány. Edző: Haraszti János.
    A Bányász kezdte a játékot és azonnal támadólag lépett fel. Már az első öt percben két szabadrúgáshoz jutott a vendégcsapat, de Karcagi lövéseit bravúrosan hárította Kovács kapus. A 10. percben Ormándi hagyott ki óriási helyzetet. A 37. percben egy szép támadás végén Karcagi 18 méteres lövését Kovács A. tolta szögletre. A sarokrúgást követően Szurdi fejesét a gólvonalról vágta ki egy hazai védő. A félidő végén Lakics remek cselekkel keverte meg a védőket, de gyengén sikerült lövését könnyen hárította Kovács Attila.
    A hazaiak előtt az 55. percben adódott az első és egyben utolsó lehetőség a gólszerzésre, de a jó helyzetben lévő csatár elől Bohner merész előrevetődéssel hárított. A 65. percben Turcsány adott jó labdát Ormándinak, aki hosszan szöktette magát és a védők felszabadítottak. Négy perccel később Ormándi 10 méteres lövését hárította Kovács. A 81. percben remek támadás végén Sárközi lőtt 10 méterről kapu fölé.
    Az egész mérkőzést végig támadó és egy szezonra való gólhelyzetet kihagyó Bányász ellen büntetőrúgásokkal a házai csapat szerzett 2 pontot.
    Jók: Kovács A. (a mezőny legjobbja), illetve Kiss J., Ormándi, Turcsány.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1989-05-23