magyarfutball.hu

Sárisápi Bányász SE - Sárbogárdi Videoton SE 5 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.02, 10:53
    SÁRISÁP— SÁRBOGÁRD 5-0 (3-0)
    Sárisáp: 600 néző. Vezette: Veres.
    Sárisáp: Bohner — König (68. percben Tóth). Szurdi, Papp Gy., Papp T. — Ormándi, Lakics, Polgárdi — Turcsány, Mészáros, Molenda (68. percben Kis J.).
    Már a 2. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat. Lakics kapott jó labdát, s a jobbösszekötő helyén a kifutó kapus fölött a hálóba ívelt: 1-0.
    A 15. percben Turcsány szögletét Mészáros perdítette Ormándi elé, aki 10 méterről nem hibázott: 2-0. A 25. percben a sárbogárdiak előtt is adódott gólszerzési lehetőség, de két csatáruk is elvétette a labdát. A 43. percben Lakics cselezgetett a 16-os vonalánál, ügyesen Ormándi elé tálalta a labdát, aki a bal felső sarokba lőtt: 3-0.
    A II. félidőben is folytatódott a nagy hazai fölény. Az 50. percben Lakics 20 méteres lövése a felső lécről Turcsány elé pattant, de ő senkitől sem zavartatva „lyukat” rúgott. Az 59. percben Turcsány beadását Poigárdi visszafejelte, és a jó ütemben érkező Mészáros 16 méterről a bal alsó sarokba lőtt: 4-0. Az utolsó negyedórában Lakicsnak három lehetősége is volt a gólszerzésre, do kétszer a kapust találta telibe, majd 8 méterről a kapu fölé lőtt. Három perccel a lefújás előtt Kis J. húzott el a bal oldalra, éles lövése a bal alsói, sarokba kötött ki: 5-0.
    A hazai csapat a szezonzárón hosszú idő után újra győzni tudott.
    Jók: Papp T„ Lakics, Molenda, Papp Gy.


    Forrás: Dolgozók Lapja, 1989-06-20