magyarfutball.hu

Dunaszentgyörgy-Limex SE - Csákvár FC 2 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1997/1998, 5. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 14:35
    Limex: az első a legnehezebb?
    Dunaszentgyörgy-Limex SE-Csákvár 2-1 (0-1)
    Dunaszentgyörgy, 1000 néző. V: Fodor (Barna, Majdanics).
    Dunaszentgyörgy: Szlanyinka- Nikolov, Hosnyánszki, Horváth J., Wiesner- Aradi, Pintér (Papp a 82. percben), Nagy, Boros (Káldi a 69. percben)- Szabó (Dienes a 62. percben), Horváth L. Edző: Pál József. Csákvár: Deák- Kőrösi, Papp E., Magyar (Tóth a 46. percben), Gál- Kovács, Kakuk (Rúzsa az 56. percben), Knausz- Viniczai (Antal S. a 70. percben), Antal M., Nyigri. Edző: Michna István.
    Sárga lap: Viniczai a 18., Horváth J. a 36., Antal az 50., Boros a 60., Knausz a 78. percben.
    Kiállítva: Horváth J. és Rúzsa (dulakodásért) a 88. percben.
    A 10. percben Szabó beadását Horváth L. abszolút helyzetben elhibázta. A 25. percben egy baloldali beadást követően Szlanyinkáról Nyigri elé került a labda, aki közelről nem hibázott. 0-1. A 87. percben Káldi lövése a kapusról még kipattant, Aradi azonban éles szögből a bal alsó sarokba talált. 1-1. Az utolsó percben Káldi bal oldali beadását Horváth L. vágta a kapuba. 2-1.
    A végig nagy iramú mérkőzésen a kulturáltan, nyugodtan játszó csákváriak már-már örülhettek a három pontnak. Az utolsó három percben azonban az addig idegesen, önbizalom nélkül, sérülések miatt tartalékosán, de hatalmas akarással játszó hazaiak óriási küzdelemben fordítani tudtak, s így első NB Il-es sikerüknek örülhettek. Jók: Káldi, Aradi, Nagy, illetve Körösi, Papp E.
    Pál József: — Az első huszonöt percben eldönthettük volna a három pont sorsát. Káldi beállítása döntőnek bizonyult, s így olyan helyzetből tudtunk nyerni, amikor már a döntetlennek is örültünk volna.
    Michna István: — Magunkat vertük meg. A gólhelyzeteket be kell rúgni!

    Forrás: Tolnai Népújság, 1997-09-08