magyarfutball.hu

Csákvár FC - Lombard FC Tatabánya 2 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1997/1998, 22. forduló
nézőszámok:
  1. 24 óra: 1.000
  2. Nemzeti Sport: 1.100

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.01, 12:33
    Csákvár - Lombard FC Tatabánya 2-1 (1-1)
    Csákvár, 1000 néző, vezette: Kéri (Szabó R., Mógor).
    Lombard FC: Dobos - Cseri, Fogarasi, Szabó V. - Stranyóczky (Schafranek 83. p.), Sztanó, Kovács, Harmath - Tüske, Szoboszlai (Gál 20. p.), Petres. Edző: Tóth Bálint.
    Húsz perc után kiderült, hogy a vendégek mezőnyfölénye meddő, mert ugyan a kék-fehérek irányították a játékot és a labdát is többet birtokolták, mégis a hazaiak néhány megugrása jelentett csupán veszélyt a kapura.
    A 30. percben Gál ügyesen letette a labdát Petres elé, aki a jobb oldalról, 18 méterről, félfordulásból a bal felső sarokba bombázott, 0-1.
    A gól teljesen megzavarta a vendéglátókat. A tatabányaiak tetszés szerint vezethették támadásaikat.
    A 40. percben Sztanó pontosan indította Stranyóczkyt, aki mintaszerűen adott középre, de Petres három lépésről estében a kapu mellé lőtt.
    A 45. percben Knausz 25 méterről - szó szerint - csak úgy belerúgott a labdába, amelyet az álmodozó Dobos a hálóba bokszolt, 1-1.
    Szünet után a Tatabánya fél tucatnyi gólhelyzetet rontott el. A 65. percben például Kovács a kapu helyett 18 méterről a kapufát találta telibe. Aztán beigazolódott a foci alaptörvénye: büntetlenül nem lehet a helyzeteket kihagyni. A 87. percben Knausz közeli lövését Dobos bravúrral védte, de a kipattanó labdát Antal M. 6 méterről a hálóba vágta, 2-1.
    Jók: Fogarasi, Szabó V.
    Tóth Bálint: - Saját magunkat vertük meg, és ellenfelünk - sajnos - jobban akarta a győzelmet. Büntetlenül ennyi lehetőséget nem lehet kihagyni. Ez alapszabály a futballban. Az már más lapra tartozik, hogy egy második helyen álló csapatnak az ilyen feladatokat, mint a Csákvár legyőzése, meg kell oldania, vagy nem való a tabella elejére.


    Forrás: 24 óra, 1998-04-14