magyarfutball.hu

Dömsödi Dózsa TSZ SE - Dorogi Bányász SC 0 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.22, 08:21 (szerk.: 2017.09.22, 09:50)
    Dömsödi Dózsa TSZ SE - Dorogi Bányász SC 0-2 (0-1)
    Dömsöd, 300 néző. vezette: Bikszádi.
    Dorog- Csepecz — Csikós, Suttovics, Horváth G. (König) Borsós, Harmath. Pénzes, Csizmazia, Szanyi, Füle, Magos (Marosvölgyi). Edző: Palicskó Tibor.

    A tizedik percben Csizmazia lövését védte a kapus. A Dorog a 20. percben megszerezte a vezetést. Magos leguritott labdajat Csizmazia lőtte kapura, a labda egy vedoHa- bát érintve vágódott a bal sarokba. 1.0.
    Továbbra is lendületben maradtak a vendégek, Szanyi lövését ütötte szögletre a hazai kapus, A 40. percben egy baloldali szöglet után Harmath lövésébe vetődött bele ön- feláldozóan egy hazai védő. Az első valamire való dömsödi lövést, a félidő vége előtt Csepecz ügyesen mentette.

    Szünet után Aszalai jól helyezett labdajat Csepecz bravúrosan nyomta szögletre. Az 55. perc hozta a második bányász gólt. Füle lövését a kapus csak kiütni tudta, Pénzes berobbant, és a fekvő kapus mellett a hálóba
    lőtt. 2:0. Az utolsó negyedórában a görcsösen támadó Dömsöd ellen a dorogiak magabiztos játékkal tartották az előnyt. A Dorog taktikus, érett játékával megérdemelt győzelmet aratott. Csepecz, Suttovics, Harmath és Füle játéka tűnt ki.

    Megjegyzés: A Dömsöd összeállítása nem szerepelt a tudósításban.
    Forrás: Dolgozók Lapja, 1985. augusztus 22.