magyarfutball.hu

Magyar Viscosa SE - Oroszlányi Bányász SK 2 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.22, 08:12 (szerk.: 2017.09.22, 09:58)
    Magyar Viscosa SE - Oroszlányi Bányász SK 2:2 (0:2)
    Nyergesújfalu, 500 néző, vezette: Komlóssy.
    Viscosa: Bulfán — Bodrogi, Szalai, Szoboszlai (Bánáti). Guzsik, Schalk, Jánosi, Csábi, Lipót, Varga, Vígh. Edző: Kertes László.
    Oroszlány: Simon — Verő, Kláris, Knapik, Gárdony, Zsidó, Papp, Halász, György, Kis- honti, Tamás. Edző: Monostori Tivadar.

    Az első negyedórában egyik kapu sem forgott veszélyben. A 15. percben a leshatáron tanyázó Papp szép csellel tisztára játszotta magát, és mintegy 15 méterről a vendégeket juttatta előnyhöz. 0:1. A hazaiak vették át a játék irányítását, de fölényük meddőnek bizonyult. A 35. perc hozta meg a vendégek második gólját. Knapik vezette fel a labdát, 25 méterről váratlanul lövésre szánta el magát. A labda védhetetlenül vágódott a bal alsó sarokba. 0:2. A hazaiak nem adták fel, a 36. percben Vigh lövését bravúrral mentette Simon kapus.

    A második félidőben nagy akarással kezdett a Viscosa. Az 50. percben Lipót csökkentette a hátrányt, majd a 53. percben Jánosi szemfüles góllal egyenlített. A hátralévő percekben is sziporkázóan játszottak a hazaiak, de újabb gól már nem született, Simon kapus kitűnően védett. A hazaiak második félidei teljesítményük alapján közelebb álltak a győzelemhez.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1985.augusztus 22.