magyarfutball.hu

Honvéd Toldi SE - Dorogi Bányász SC 0 : 2 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Területi Bajnokság, Duna csoport 1985/1986, 13. forduló
nézőszámok:
  1. Népsport: 200

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.27, 10:07 (szerk.: 2017.09.27, 10:37)
    Honvéd Toldi SE - Dorogi Bányász SC 0-2 (0-0)
    Ercsi, 200 néző, vezette: Nyúl
    Dorog: Csepecz — Csikós, Suttovics, Harmat, Horváth G., Marosvölgyi (Romfa), Zilál, Csizmazia, König, Magos, Szanyi, Szedlacsek. Edző: Palicskó Tibor.
    A dorogiak léptek fel tám adólag, és már az első percben Szanyi a hálóba talált — de lesből. A folytatásban hullámzó mezőnyjáték folyt mindkét oldalon, többször is lesre állították a csatárokat a védők. A 10. percben Magos jó helyzetből mellé fejelt, majd 3 perc múlva egy beívelés után Szedlacsek kibújt a védők közül, gólt rúgott, de a partjelző beintésére a játékvezető les címén nem adta meg a gólt. A hazaiak passzívan játszottak, a vendégen pedig támadásban voltak, szöglet szögletet követett, majd Magos óriási helyzetből közelről fölé lőtt.
    Szünet után folytatódott a dorogi mezőnyfölény, előbb Csizmazia lövését védte a kapus, majd az 53. percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat. Szanyi kiugrott a védők közül, Magos szöktetésével és a kifutó kapus mellett elegánsan a jobb sarokba emelte a labdát. 0:1. Tovább tartott a dorogi mezőnyfölény, előbb Magos alig fejelt a kapu mellé, majd Szedlacsekot rántották le a 16-oson belül, „megtorlás nélkül”. A fiatal Szedlacsek hibázott a 70. percben, majd a 80. percben újoncavatásra került sor a Dorognál. Az ifjúsági csapatból Romfa állt be, és majdnem gólt rúgott. Aztán, bal oldali szöglet után Szanyi lövése, mely a kapusról kipattant, Szedlacsek elé került, aki a kapus közreműködésével megszerezte a győzelmet biztosító második gólt. 0.2
    A dorogi csapat folytatja jő szereplését, ezúttal sem játszott látványosan, de biztosan győzött a lelkes honvédcsapat ellen. Jók: Csikós, Zilai, Szanyi, Szedlacsek.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1985-11-05