magyarfutball.hu

Komlói Bányász SK - Industrie FC Marcali 0 : 2 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Kvalifikációs NBI/B, Nyugati A-csoport 2000, 8. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.14, 09:00
    Komlói Bányász- Marcali 0-2 (O-O)
    400 néző. V.: Saskőy
    Komlói Bányász: Gerstenbrein - Fodor, Augustin, Sontra - Luthár, Beregszászi, Bozai, Méhn, Geisz - Müller, Kolesánszky Edző: Gyurina József
    Marcali: Németh - Nagy, Salamon, Kovácsevics, Horváth Cs. - Farkas (Ábrahám, 63. p.), Csehi, Lukács (Máté, 55. p.), Fonnyadt - Csikvári, Piri (Tolnai, 88. p.). Edző: Menczeles Iván.
    45. p.: Kovácsevics tört kapura a jobb oldalon, Fodor a 16-oson belül rossz ütemű becsúszással szerelte. Lukács nagy lendülettel futott neki a 11-esnek, majd a jobb kapufa tövét találta telibe. 63. p.: Gerstenbreinről egy különben nem túl erős lövésből éppen Piri lába elé pattant a labda, ő pedig megörülve az ajándéknak, két méterről, laposan a kapu közepébe bombázott (0-1).
    89. p.: Sontra a 16-oson belül kézzel (bár leszorított helyzetben) ért a labdához, a megítélt büntetőt Csehi a háló bal oldalába bombázta (0-2).
    Gyurina József még a találkozó előtt kijelentette, hogy ezúttal az esélytelenek nyugalmával lépnek pályára, és lám, az első percekben a marcali támadások szorításában a hazaiak valóban esélytelennek tűntek, és tényleg csöppet sem nyugtalankodtak... Ám a Bányász-játékosok hamar fölmérték, hogy a vendégrohamok a pontos befejezések híján nem sokat érnek, úgyhogy ezen a találkozón végre nekik is lehet keresni valójuk.
    Neki is bátorodtak, ám a két ígéretes helyzet ezen az oldalon is kihasználatlan maradt. így, bár a Marcali azt a szívességet is megtette, hogy büntetőt hibázzon, nem sikerült a komlói előny megszerzése.
    A folytatásban kiegyenlített, bár sok hibával, pontatlan labdákkal, esés-keléssel telt az idő, a sereghajtó továbbra sem játszott alárendelt szerepet a följutásra törekvő vendégekkel szemben, de a gólokat megelőző két egyéni hiba eldöntötte a találkozó kimenetelét.
    Gyurina József:- Csapatunk nagy akarással, időnként elfogadható játékkal tudása legjavát nyújtotta. Ez most erre volt elég.
    Menczeles Iván :- Tudtuk, hogy nehéz meccs elé nézünk, de hogy ennyire, arra nem számítottunk. A győzelem az egyetlen örömünk.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 2000-09-18