magyarfutball.hu

Csepel-Auto Trader - Industrie FC Marcali 1 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Kvalifikációs NBI/B, Nyugati A-csoport 2000, 14. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 300
  2. Somogyi Hírlap: 300

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.19, 15:44
    Vereség a fővárosban
    Csepel Auto-Trader-Industrie FC Marcali 1-0 (0-0)
    Csepelen játszotta a kvalifikációs bajnokság zárómérkőzését a Marcali együttese. A somogyi csapat - bár bentmaradása már biztosított volt - ennek dacára most is derekasan küzdött, s már szinte a zsebében érezte az egyik bajnoki pontot, amikor a hazaiak betaláltak Németh kapujába. Ezt hívják úgy, hogy balszerencse.
    Nagy taps köszöntötte a kezdőrúgás elvégzőjét, Kóczián Antalt, aki tagja volt a Csepel 1958-59-es bajnokcsapatának. Ezután viszont hosszú ideig csendben szemlélődtek a nézők, mert hiába játszott mindkét csapat három-három támadóval, a kapuk alig kerültek veszélybe, jóformán helyzet nélkül telt el a félidő. A szünetben végrehajtott kettős cserét követően jelentősen feljavult a hazaiak támadó játéka. Tíz perc alatt két nagy helyzetet dolgoztak ki, és jogosan reklamáltak büntetőt Sitku földre vitele után is. A vendégek gyors ellenakciókkal próbálkoztak - sikertelenül. Támadott a Csepel, de enyhe fölénye ellenére úgy tűnt, gól nélkül ér véget a találkozó, amikor a hosszabbítás második perce döntést hozott. Várkonyi lefejelt labdáját M'bemba nyolc méterről lőtte a bal felső sarokba.
    így játszottak
    méltó befejezése volt a bajnoki alapszakasznak.
    Menczeles Iván: - A sors ezúttal igazságtalan volt, legalább döntetlent érdemeltünk volna.

    Csepel, Béke tér, 300 néző. V.: Szabó R. (Kalmár, Egedy).
    Csepel Auto-Traden Kiss Sz. - Balázs, Hegedűs Gy., Rajnay, Filó T. - Kovács N. (Gubán a 46. percben), Morvay, Szatmári (M'bemba a 46. percben) - Nagy Zs., Sitku, Márkus (Várkonyi a 72. percben). Edző: Schróth Lajos.
    Industrie FC Marcali: Németh V. - Salamon - Horváth Cs. (Prucsi a 87. percben), Bozsó, Kovácsevics - Farkas N „ Máté, Fonnyadt - Csehi I., Lukács B., Tősér (Tolnai a 46. percben). Edző: Menczeles Iván.
    Csere: Kovács N. helyett Gubán, Szatmári helyett M'bemba, Tősér helyett Tolnai (mindhárom a 46. percben Márkus helyett Várkonyi, a 72. percben Horváth Cs. helyett Prucsi a 87. percben
    Gólszerző: M'bemba a 92. percben (1-0).
    Jók: M'bemba, Sitku, Hegedűs Gy., Rajnay illetve Németh V., Bozsó, Lukács B.
    Schróth Lajos: - Ez a győzelem méltó befejezése volt a bajnoki alapszakasznak.
    Menczeles Iván: - A sors ezúttal igazságtalan volt, legalább döntetlent érdemeltünk volna.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 2000-10-24