magyarfutball.hu

Olajbányász FC Nagykanizsa - Budalakk Konzorcium FC Dorog 1 : 2

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.27, 15:59
    Nagykanizsa - Budalakk Konzorcium FC Dorog 1-2 (1-1)
    Nagykanizsa, 1000 néző, vezette: Szarka.
    Budalakk KFCD: Belányi - Németh, Róza, Horváth G., Móra — Bodó (Brandhuber), Marczinkó, Herczku, Csapó - Czifferi (Bajkai), Vajda (Takács) Edző: Honti József.
    Bátran kezdtek a dorogiak, és a 7. percben megszerezték a vezetést. Czifferit akasztották, a megítélt 20 méteres szabadrúgásból Móra talált a kapuba, 0-1. Két perc múlva Czifferi sorra cselezte ki a védőket, már csak a kapussal állt szemben, de éppen őt találta el a labdával.
    A 20. percben Móra maradt le a kapu torkában Czifferi beadásáról. A 28. percben Vajda átadást Czifferi lőtte a kapu mellé. A dorogiak jobban játszottak, mégis gólt kaptak. A 37. percben Gordián. forgolódott, majd 14 méterről a bal felső sarokba bombázott, 1-1.
    Szünet után is a dorogiak veszélyeztettek többet. Mindjárt a középkezdés után Czifferi 10 méteres, nagy lövése ment kapu mellé. Sorra kerültek helyzetbe a vendégek, a gól a levegőben lógott. Marczinkó és Czifferi nagyon elemében volt, képtelenek voltak tartani őket a nehézkes hazai védők.
    A hazaiak támadásait a hősiesen küzdő dorogiak könnyűszerrel verték vissza. A 65. percben Czifferi-Marczinkó összjáték után az utóbbi 12 méterről okosan a bal alsó sarokba helyezte a labdát, 1-2. A hátralévő időben is kulturáltan, jól játszott a Budalakk, amelyet a Kanizsára elkísérő közönsége hosszasan éltett a mérkőzés után.
    Nagyon fontos, mondhatni létfontosságú három pontot szereztek a dorogiak. Ezzel újra felcsillant a remény a bennmaradás kivívására. Szombaton Csepelen, hasonló bravúr esetén, elkerülhet a kiesőhelyről a dorogi legénység.
    Jók: Belányi, Róza, Horváth G., Marczinkó, Czifferi.
    Farkas János technikai vezető: - Ragyogóan futballoztak a fiúk, megérdemelten győztünk. Remélem, végre felébreszti ez a siker elnökségünket, Rózsa Ferenccel az élen.


    Forrás: 24 óra, 1998-05-14