magyarfutball.hu

Soproni FAC - Komlói Bányász SK 2 : 1

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.23, 15:05
    A támadókedv gól nélkül kevés
    Soproni FAC - Komlói Bányász SK 2-1 (1-0)
    Sopron, 700 néző. V.: Vad 7.
    Sopron: Bíró 6 (Milchram -, 79. p.) - Guti 6, Sipos 5, Czipó 6-2=4 - Kiss 6 (Kovács 5 -, 32. p.), Filipovics 6, Török 4 (Kelemen Zs. -, 61. p.), Csernák 6, Hornyák 6 - Tikosi 5, Mikóczi 6. Edző: Supka Attila
    Komlói Bányász: Herbert 6 - Both 5, Korcsmár 6, Dömény 6, Halász 6-2=4 - Béres 6, Dárdai B. 6, Gálffy 5, Priol 5 - Stern 6, Nagy A. 5 (Kovács 6, 59 p.). Edző: Dárdai Pál.
    31. perc: Mikóczi átemelte a labdát a 16-os vonal előtt a rárohanó Korcsmár, majd a kifutó kapus fölött is, és az ívelése a hálóban kötött ki (1-0).
    54. perc: Csemák lapos szögletét Czipó az ötösről a kapu közepébe gurította. (2-0).
    63. perc: Czipó a felezővonalnál kézzel ütött bele a labdába, és mivel volt már egy sárgája, ezután a piros következett.
    67. perc: Egy bal oldali bedobás az ötösön landolt, Dömény a labda mellé nyúló Bíró mellett a kapu jobb sarkába pöccintett. (2-1).
    88. perc: Halász megkapta második sárgáját és ő is mehetett idő előtt zuhanyozni.
    A komlóiak a várakozással ellentétben bátran kezdtek, nem védekezésre rendezkedtek be. Gyors támadásokat vezettek, de beíveléseiket rendre hárították. Ezt követően már a vendéglátók voltak a kezdeményezők, bár egy-egy kontraakció erejéig a baranyaiak támadásai is veszélyesek voltak. Mikóczi gólja után támadásban maradtak a soproniak, viszont a félidő hajrájában újra a komlóiak kezdeményeztek többet. A második játékrész elején a komlóiak szinte
    beszorították a SFAC-ot a kapuja elé, mégis egy szögletből szinte helyzet nélkül újabb gólt kaptak. Mindent egy lapra tett fel a komlói csapat, miután a 63. percben a soproni kiállítást követően emberelőnybe került. Meg is lett az eredménye, Dömény szemfüles gólt ért el. Emberfölényüket szerették volna újabb gólra váltani, de ez már nem sikerült nekik. Utólag sajnálhatják, mert ezt a soproni csapatot idegenben is elkaphatták volna.
    Supka Attila: - Csak az eredménynek tudok örülni, mert gyengén játszottunk, csak a küzdeni tudásért tudom dicsérni a fiúkat.
    Dárdai Pál: - Legjobb idegenbeli játékunkkal sem tudtunk pontot szerezni, mert két olyan egyéni hibát vétettünk, aminek vereség lett a vége. Kértem a fiúkat, hogy még jobban hajtsák meg a kiállítás után, de úgy látszik, ez ma csak ennyire volt elég.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1997-11-02