magyarfutball.hu

Paksi Atomerőmű SE - Dorogi SE 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 14:46
    Fortuna istenasszony ült a kapufán
    Paksi ASE-Dorogi SE 1-0 (1-0)
    Paks, 1000 néző. V: Ákos.
    Paks: Kovácsevics- Jenei, Éger, Kiss M., Barna- Bábik (Kislőrincz az 55. percben), Tóth, Ignácz, Mersich- Szabó Zs., Csernyijenko (Fejes az 58. percben, Osztermájer a 78. percben). Edző: Bőzsöny János.
    Dorog: Belányi- Faragó, Borsos, Horváth, Móra- Bodó, Marczinkó (Toronyi a 76. percben), Brandhuber (Kis S.), Takács- Bajkai (Kneifel a 82. percben), Czifferi. Edző: Honti József
    Mindkét csapat idegesen kezdett, a hazaiak nyugodtak meg előbb. Három sikertelen kísérlet után a 15. percben Takács lehúzott a bal szélen, beadásából Marczinkó a felső lécet találta telibe. A 16. percben Bábik futott le az alapvonalig, pontos beadását a jókor érkező Szabó Zs. 8 méterről a jobb felső sarokba fejelte. 1-0. Egy perc múlva Kiss M. rosszul sikerült becsúszása miatt sárga lapot kapott. A 34. percben ugyanígy járt Barna is. A 38. percben az előretörő Barnát Horváth buktatta a dorogi kaputól 20 méterre. A szabadrúgáshoz letett labdát Ignácz kapura lőtte, de Belányi bravúrral a léc fölé tenyerelt. Fordulás után, a 48. percben egy előrevágott labdával Czifferi elviharzott a jobb szélen, beadásából ezúttal Takács találta el a felső lécet. Az 54. percben Marczinkó-Takács összjáték után utóbbi lövését hárította remek érzékkel Kovácsevics. A 63. percben Szabó Zsolt sorra fűzte be a védőket, majd kisodródva az oldalhálóba lőtt. Két perccel később Bodó beadását Bajkai száz százalékos ziccerben, öt méterről kapu fölé fejelte. Sorozatos vendégtámadások után a 75. percben a csereként beállt Fejes került nagy helyzetbe, de 12 méterről Belányiba lőtte a labdát.
    A jó hazai kezdés után a vendégek is próbálkoztak, de szórványos támadásaikat a paksi védők csírájában elfojtották. A félidő hajrájára a dorogiak beszorultak, de az atomosoknak újabb gólt már nem sikerült szerezniük. Fordulás után a vendégek mindent egy lapra feltéve rohamoztak, de az egyenlítést Kovácsevics bravúros alakításai megakadályozták. A Duna-partiaknak meg kellett izzadni a három pontért, bár az első félidőben nyújtott játékuk alapján rászolgáltak a győzelemre. Jók: Kovácsevics, Éger, Mersich, Ignácz, illetve Borsos, Faragó, Móra, Bodó.
    Bőzsöny János: — Izzadtságszagú volt, de győzelmet ért a mai ténykedésünk. A játékban javulnunk kell.
    Honti József: — Csak a szerencsének, a gyenge helyzet kihasználásunknak és a kapufáknak köszönheti győzelmét a paksi csapat.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1997-08-04