magyarfutball.hu

Büki TK Bükfürdő-Hunguest Hotels - FC Tatabánya-Auto Trader 3 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.11, 11:56 (szerk.: 2018.01.11, 11:58)
    A kihagyott büntető átka

    Labdarúgó NB I. B: Büki TK - FC Tatabánya 3-0 (1-0)
    Bük, 1000 néző, vezette: Nyekita (Vad II., Haris).

    Büki TK: Varga - Zöld, Gombos, Lóczi (Zsebe 57. p.) - Mihalecz, Dani, Somogyi (Sátori 83. p.j, Kecskés, Bonchis - Seper, Nagy.
    Edző: Mihalecz István.

    FC Tatabánya: Kovács - Mogyorósi - Hosnyánszki, Vejmola, Kellner - Biai (Dupai 85. p.), Ughy, Balogh, Papp (Tóth 55. p.), Vincze, Semsei (Hegyi 67. p.).
    Edző: Török József.

    A mérkőzés krónikája, 9. perc: korszerű vendégtámadás futott a pályán, Vincze jó ütemben passzolt Semsei elé, akinek lövése után centikkel ment el a labda a jobb kapufa mellett. 15. p.: Somogyi remek labdát kapott Bonchistól, majd 15 méterről nagy erővel az oldalhálóba lőtt. 22. p.: Hosnyánszki rossz ütemű belépője után sárga lapos figyelmeztetést kapott. 28. p.:
    Bonchis durva belépőjét piros lap helyett sárga lappal jutalmazta a játékvezető. 32. p.: Dani a fél pályától egyedül vezethette kapura a labdát, 14 méterről ellőtte, de Kovács kapus bravúrral hárított. 42. p.: egy hosszan előre adott labdánál Hosnyánszki
    és Mogyorósi egymásra vártak, miközben Dani megszerezte azt, és a tehetetlen Kovács mellett a bal alsóba helyezett, 1-0. 43. p.: közvetlenül a középkezdés után Vincze került gólhelyzetbe, 9 méterről megcélozta a hosszú sarkot, Varga kapus bravúrral kitenyerelte a labdát.
    48. p.: Balogh elkaszálta a hazaiak meglóduló játékosát, ami sárga lapot érdemelt. 57. p.: Ughy szöveg miatt kapott sárga lapot. 58. p.: Mihaleczet buktatták a 16-os előterében. A szabadrúgásból Mogyorósi nagy erejű lövést küldött kapura, a hazai védők szögletre tisztáztak. 69. p.: a csereként pályára lépett Hegyi az alapvonalról középre kanalazta a labdát, Vincze jó ütemben érkezett, amikor szabálytalanul választották el a bőrgolyótól. A játékvezető büntetőt ítélt, Mogyorósi állt a labda mögé, nagy erővel lőtt kapura, de Varga bravúrral hárított. 74. p.: ártatlannak tűnő hazai támadásnál Hegyi saját büntetőterületén kézzel ért a labdához, újabb büntető a másik kapunál, a labda mögé Bonchis állt, és erőből a bal sarokba helyezett, 2-0. 89. p.: a vendégek a félpálya közelében könnyelműen eladták a labdát, Mihalecz rácsapott, majd bal oldalról átívelte a jobb oldalra az érkező Bonchis elé, aki egyből középre emelt, és az üresen hagyott Gombos két méterről az üres kapuba gurított, 3-0.
    90. p.: gyors, hazai akció ment a jobb oldalon, a középre adott labdát a tatabányai védők elvétették, Zöld 12 méterről zavartalanul lőhetett kapura, Kovács kapus bravúrral hárított.

    A vendég tatabányaiak megilletődötten kezdtek, a nagy akarás és a bizonyítás helyenként görcsös akarásba torkollott. Sorsdöntőnek bizonyult 1-0-nál a kihagyott vendégbüntető, ami még nagyobb erőre ösztönözte a hazaiakat, és magabiztosan, kihasználva a lehetőségeket, megérdemelten nyerték a találkozót.

    Mihalecz István: - Egy jó kezdés, remélem, önbizalmat ad a csapatnak a mai közepes játékunk után.
    Török József: - Gratulálok a büki csapatnak, egy nagy nevű edzőt idézve: Talán, ha tizenegy Vincze Pilunk lenne...