magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Balassagyarmati SE 0 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.27, 22:36 (szerk.: 2023.07.27, 15:35)
    Bajnokot vert a Balassagyarmat
    Labdarúgó NB I/B, 34. forduló
    Budapest Honvéd - Balassagyarmati SE 0-1 (0-0)
    Bozsik-stadion, 3500 néző, vezette: Hanacsek (Kovács P., Horváth II. G.).
    Budapest Honvéd: Molnár L. - Bábik, Vámosi, Budovinszky, Takács Z. - Dobos (Horky, 55.), Vadócz (Facskó, 88.), Drobnjak, Vén - Borgulya (Bojtor, 59.), Horváth P. Vezető edző: Gálhidi György
    Balassagyarmati SE: Kovács A. - Palaticzky, Rubint, Lenkey, Zolnyánszki - Ivitz, Mohácsi, Csatlós, Szilágyi, Forgó - Szabados (Baranyi, 69.). Vezető edző: Kis Károly.
    Gól: Szabados (47.). Sárga lap: Vadócz (38.), Budovinszky (76.), ill. Forgó (71.). Jók: Vén, Horváth P, Vadócz, Vámosi, ill. az egész vendégcsapat.
    47. perc: Mohácsi indította a vendégtérfél közepén Szabadost, aki teljesen egyedül rávezette a labdát Molnár Leventére, kicselezte a kapust és tíz méterről az üres kapu közepébe gurította a labdát. 0 - 1 .
    Kiváló idényt zárt a Bp. Honvéd. A bajnoki cím mellett övék lett a legtöbb győzelem, a legtöbb rúgott gól, a legkevesebb vereség és a legkevesebb kapott gól. Tehát fiesztára készült a Bozsik-stadion közönsége.
    Nem kezdődött túlságosan nagy iramban a találkozó. A hazaiak láthatóan már az ünneplésre koncentráltak, ennek ellenére többször is helyzetbe tudtak kerülni. A legnagyobb Horváth Péteré volt, aki a 24. percben hat méterről a vendégek kapusába lőtt. A Balassagyarmat azonban ünneprontó akart lenni, igaz, az első félidőben még ők sem tudtak gólt elérni. A második félidő elején mintha az öltözőben maradt volna a Honvéd, és két perc elteltével Szabados Attila megszerezte a vendégek vezető gólját. A hazaiak ettől mintha felébredtek volna. Vámosi fejesét védte bravúrral Kovács A., majd visszaaludtak. Az 59. percben először léphetett pályára a Honvéd felnőttcsapatában a fiatal Bojtor László. Az utolsó húsz percre kicsit aktívabb lett a Honvéd, de továbbra is csak helyzetekig jutottak és nem tudtak kiegyenlíteni. A 88. percben még egy újoncot avatott Gálhidi György, amikor is Facskó Balázst küldte pályára. Összességében a vendégek lelkesek voltak, pörögtek, minden labdára odaértek, míg a hazaiak mintha csak testben lettek volna a pályán. Ennek tükrében teljesen megérdemelt a' Balassagyarmat győzelme, amellyel megfosztotta hazai veretlenségétől a Honvédőt. A szurkolókat azonban ez sem zavarta és a lefújás pillanatában el- özönlötték a pályát. A játékosok, miután megszabadítottak őket minden öltözéküktől,
    az öltözőben pezsgőztek, majd hiányos öltözetben visszatértek a pályára, ahol átvehették dr. Szieben Lászlótól, a Magyar Labdarúgó liga elnökétől az aranyérmeket és a bajnoki serleget.
    Gálhidi György: - Gratulálok csapatomnak az egész éves teljesítményhez és köszönöm közvetlen segítőm, Sisa Tibor kitűnő szakmai munkáját.
    Kis Károly: - Óriási bravúrral zártuk a szezont. Remélem, lesz őszi folytatás.

    Forrás: Nógrád Megyei Hírlap, 2004-05-27