magyarfutball.hu

Bodajk FC - Orosháza FC 3 : 1 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB I/B 2004/2005, 8. forduló
nézőszámok:
  1. Békés Megyei Hírlap: 300
  2. Nemzeti Sport: 300

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 13:35
    Tizenegyespárbaj hazai sikerrel
    Bodajk-Orosháza FC 3-1 (2-0)
    NB I B-s labdarúgó-mérkózés, Bodajk, 300 néző. V.: Dubravlczky (Raff, Szalai).
    Bodajk: Kovács Z. - Ambrus, Simkó, Kovács J., Melczer - Sipos, Zsidal, Lipcsei, Ladóczky - Urbán, Olasz. Vezetőedző: Zorán Kuntlcs.
    Orosháza: Szabó P. - Ferenczi, Molnár, Závoda, Szabó N. - Lovas, Toldi, Csiszár, Majoros - Dobi, Jakab. Vezetőedző: Belvon Attila.
    Csere: Lovas helyett Baranyai a szünetben, Jakab h. Gellér az 57., Majoros h. Búza a 69., Olasz h. Pleván a 89. percben.
    Gólszerző: Lipcsei (11-esből) a 6., Urbán a 9., Olasz az 55., Závoda (11-esből) a 67. percben.
    Sárga lap: Szabó N. (gáncsolásért) a 10., Zsidal (buktatásért) a 27., Kovács J. (lerántásért) a 67., Gellér (gáncsolásért) a 70., Závoda (reklamálásért) a 86., Ambrus (időhúzásért) a 89. percben.
    Szögletarány: 2:4 (1:0).
    6. perc; Sipos Szabó Norbert mellett a büntetőterületen belül elesett, a játékvezető nagy meglepetésre 11-est ítélt, amit Lipcsei biztosan értékesített, 1-0.
    9. perc: Zsidai labdájával Urbán lépett ki a vendégvédők közül és a kimozduló Szabó P. mellett a kapu közepébe lőtt, 2-0.
    30. perc: Ferenczi tört be a hazai kapu előterébe, ott a bodajki védők buktatták, a megítélt büntetőt Dobi lőtte, de Kovács Z. vetődve a mezőnybe öklözte a labdát.
    55. perc: Olasz verekedte át magát az orosházi védőkön és 12 méterről a bal alsó sarokba lőtt, 3-0.
    67. perc: Gellér előre vágott labdájára Baranyai rajtolt, már a büntetőterületen belül járt, amikor Kovács J. lerántotta, ezért a játékvezető sárga lappal figyelmeztette a hazaiak védőjét és büntetórúgást ítélt a vendégek javára. Ezt a büntetőt Závoda lőtte a kapu közepébe, 3-1.
    A körülményekhez képest jó talajú pályán a vendégcsapat lépett fel támadólag, és rögtön az ötödik percben Jakab nagy gólszerzési lehetőséget hibázott el, amikor a kapussal szembe állva a jobb oldali kapufára lőtte a labdát. Az ellentámadás után a játékvezető büntetőt ajándékozott a hazainak, majd három perc elteltével egy védelmi hiba után már két gólra nőtt a bodajkiak előnye. Ezután átvette a játék irányítását a viharsarki csapat, sorra vezették támadásaikat Kovács Z. kapujára, de gólt még büntetőből sem sikerült szerezniük. A második félidő gyors hazai góllal kezdődött, ezután viszont az orosháziak percei következtek és szépítő góljuk után egyértelművé vált fölényük: állandóan a hazaiak kapuja előtt folyt a játék. A 85. percben ritkán látható jelenetek zajlottak le Kovács Z. kapuja előtt, amikor Búza szöglete után előbb Gellér fejelt a felső kapufára, majd a kipattanó labdát Csiszár újból a felső lécre fejelte és utána a védők felszabadítottak. A látottak alapján, különösen a második félidei teljesítményükkel, a vendégek rászolgáltak volna legalább az egyik bajnoki pontra. Jó: Urbán, Simkó, ill. Toldi, Ferenczi, Závoda.
    Zorán Kuntlcs: - Nem volt könnyű mérkőzés, mert az Orosháza rengeteg gólhelyzetet hibázott el, de megérdemelten nyertünk.
    Belvon Attila: - Ez a mérkőzés is olyan volt, mint az őszünk, borzasztóan balszerencsés.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 2004-11-22