magyarfutball.hu

BVSC - Komáromi FC 1 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB I, 1999/2000, 25. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 100

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 11:00
    Kilenc ellen sem megy
    EVSC-Komáromi FC 1-0 (0-0)
    Labdarúgó NB I.
    Budapest, Szőnyi út, 100 néző, vezette: Birincsik, (Jenei, Kelemen).
    BVSC: Farkas - Pomper - Gelbmann, Szaszovszky - Simon, Polonkai, Vincze, Gál, Horváth J. - Potemkin (Touati helyett Herczku), Fehér, (Sinkó). Játékos-edző: Simon Tibor.
    Komárom: Pikács - Matics - Krstenansky, Bombicz (Fűzi) - Schafranek, Takó, Ugrai, Gombos, Andai - Jankóczy, Kyriakos. Edző: Kardos József.
    Bombicz Tamás vállalta a játékot, azonban Musicz megfázása nem javult, így ő a padra sem ülhetett. A cserekapus, Ozoróczi mellett két ifjúsági játékos, Szántó és Fűzi került a kispadra.
    A csípős szélben a BVSC kezdett jobban, azonban gólhelyzetig nem jutott el. Ez egyre idegesebbé tette a hazai gárdát, amely leginkább alattomos szabálytalanságokkal vétette észre magát. Andait és Schafraneket emiatt ápolni is kellett.
    A 36. percben csúcsosodott ki a zuglóiak viselkedése, amikor is Gelbmann hátulról belerúgott Ugraiba, akkor, amikor a labda a közelben sem volt. Birincsik azonnal előhúzta a piros lapot. A kiállítást követően mezőnyfölénybe került a KFC. A 42. percben Ugrai 17 méterről lőtt, de Farkas biztosan védett. Két perc múlva Andai 20 méteres csalafinta lövésére kellett rávetődnie a hazai hálóőrnek.
    A második félidő első említésre méltó eseménye az volt és sokáig még az is maradt, hogy felkapcsolták a világítást. A 66. percben a sárga lappal már rendelkező Simon gyomron vágta Kyriakost, Birincsik kiállította a magáról megfeledkező játékos-edzőt. A 9 emberrel játszó vasutasok a 70. percben egy kontra- támadás során megszerezték a vezetést, Touati elől Pikács még mentett, de a kipattanó labdát Szaszovszky balról az üres kapuba helyezte, 1-0. A 84. percben ismét Touati veszélyeztetett, lövése azonban a felső lécet érintve hagyta el a játékteret.
    Rendkívül gyenge mérkőzésen a hazaiak nagyobb szívvel játszva megérdemelten nyertek az elképzelés nélkül futballozó KFC ellen.
    Jók: Szaszovszky, Vincze, Pomper, illetve Gombos.
    Kardos József: - Nem találtuk meg a harcmodort a rendkívül kíméletlenül játszó BVSC ellen, akik egyetlen kapura lövésükkel megszerezték a 3 pontot.

    Forrás: 24 Óra, 2000-04-08