magyarfutball.hu

Komáromi FC - Érd-Diego FC Dabas 1 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB I, 1999/2000, 29. forduló
helyszín : Komárom, Sport utca
nézőszámok:
  1. 24 Óra: 300

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 10:40
    Erőnlét nélkül nem megy...
    Labdarúgó NB I. - Komáromi FC - Dabas 1-1 (1-0)
    Komárom, 300 néző, vezette: Ákos (Szabó R., Egedy).
    Komárom: Pikács - Musitz, Cseri, Gombos, Maries - Schafranek (62. p. Holbik), Bombicz (62. p. Kyriakosz), Andai, Megyesi - Ugrai, Jankóczi (77. p. Takó). Edző: Rákos Attila.
    Dabas: Hauer - Pánczél,
    Ócsai, Danyis, Funk - Magyari (64. p. Bernáth), Schrancz, Gazdag, Simon (87. p. Moll)
    Nagy P, Kozma (84. p. Bodzsár). Edző: Bozai Gyula.
    A találkozó előtt nem sokkal megérkezett a KFC sporttelepére a Dáridó népszerű műsorvezetője, Galambos Lajos, alias Lajcsi. Nem jött üres kézzel, szép pirosfehér mezeket, nadrágokat hozott magával. A fiúk rögtön magukra is húzták, s Dáridó felirattal a mellükön futottak ki a pályára. Ezen az összecsapáson sokak szerint a Dáridó Szimpatikusok is jobban muzsikáltak volna. A hazai csapat rengeteget hibázott, elsősorban a középpályásaik fogtak ki nagyon gyenge napot. A 14. percben Ugrai 13 méteres fejesét védte Hauer, majd Andai lövése után is mentett a vendégek hálóőre. A 16. percben Jankóczi ajtóablak helyzetből 14 méterről bombázott fölé, majd hat perccel rá Gombos 18 méteres bombáját követően kevéssel a jobb felső sarok mellett süvített el a labda. A 41. percben aztán végre előnyre tett szert a komáromi legénység. Megyesi bal oldali szöglete után Ugrai 7 méterről a jobb felső sarokba fejelte a labdát, 1-0.
    A második játékrészben aztán nagyokat ásítoztak a szurkolók, s a 60. percig kellett várni a következő focira emlékeztető jelenetre. Ekkor Schafranek adta keresztbe a labdát Megyesihez, aki egy cselt követően 17 méterről kapura bombázott, ám Hauer bravúrral hárított. Később Kyriakosz kétszer is veszélyeztetett, majd a 82. percben Ákos játékvezető döntött a pontok sorsáról. Holbik szorongatta Nagyot, és az alapvonalon túlra rúgta a labdát. A dabasi fiú közben elesett, s a bíró óriási meglepetésre a 11-es pontra mutatott. A büntetőből Schrancz a bal felső sarokba bombázott, 1-1. A lefújás előtti pillanatokban még Kyriakosz és Andai lövését is védte Hauer.
    Jók: Cseri, Gombos, Matics, Ugrai, illetve Ócsai, Gazdag, Pánczél, Funk.
    Rákos Attila: - Erőnlét nélkül nem lehet focizni. A látottak alapján a döntetlen igazságos.
    Bozai Gyula: - Sokadszor is pontrúgásból kaptunk gólt, s ismét futhattunk az eredmény után. Komáromban hagytunk két pontot.

    Forrás: 24 Óra, 2000-05-02