magyarfutball.hu

Szolnoki MÁV-Neusiedler - Komáromi FC 1 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.17, 08:47
    Sikerült elrontani a végjátékot
    Szolnoki MÁV-Neusiedler—Komárom FC 1-3 (0-2)
    Szolnok, 600 néző, vezette: Harsányi (8) (Jenei, Tumó)
    Szolnok: Szabó 5 — Antal 4 — Fehér 4, Müller 5 - Bábik 6, Gradinariu 4, Kádár
    4, Szoboszlai 5, Ivitz 6 — Fedor 5 , Bernáth 4. Edző: Tóth Dénes.
    Komárom: Pikács 6 — Cseri 6 — Musitz 5, Krstenánszky 6, Matics 5 — Schafranek 6, Gombos 5, Ugrai 6, Megyesi 6, Andai 7 — Jankóczy 5. Edző: Rákos Attila.
    Gólszerzők: Schafranek a 9., Megyesi a 45. Szoboszlai a 60., Krstenánszky a 68. percben.
    Sárga lap: Fedor a 32., Pikács a 60. percben.
    Szögletarány: 14:1 (2:1)
    Csere: Fehér h. Urbán (0) a 33. Antal h. Schwarcz (5) a 46., Urbán h. Németh (4) a
    60., Megyesi h. Bombicz a 65., Jankóczy h. Tőcsér a 82., Schafranek h. Holbik a 92. percben.
    9. perc: Megyesi a bal oldalon lépte át a felezővonalat, majd balról a tizenhatos elé ívelte a labdát, ahoZ Schafranek senkitől sem zavartatva lekezelte, majd a kifutó kapus fölött a hálóba emelte, 0-1.
    13. perc: Fedor passzával Ivitz tört be a bal oldalon a tizenhatoson belülre, 12 méteres lövését Pikács bravúrral tornázta szögletre.
    30. perc: Fedor jobb oldali begurításából Bernáth négy lépésről fölé durrantotta labdát.
    38. perc: Müller bal oldali beívelésénél ugyancsak Bernáth maradt üresen az ötösön belül, de ezúttal fejjel rontotta el tiszta helyzetét.
    45. perc: Pikács hosszú kirúgásából a MÁV térfelére szállt á labda, ahol a felugró Antal ellökte a szintén vele tartó Kádárt, majd mindketten a földre ültek, miközben a nevető harmadik, Megyesi a kiinduló Szabó fölött a kapuba emelte a labdát, 0-2.
    48. perc: Bábik jobb oldali beadásából Urbán a kapu torkából vágta mellé a labdát.
    60. perc: A komáromi kapus, Pikács elhúzta a tizenhatoson belül Fedor lábát, a büntetőből Szoboszlai vágta léc alá a labdát, 1-2.
    68. perc: Ugrai lépett ki a szétnyíló szolnoki védelmet maga mögött hagyva, 14 méteres lövését Szabó Krste- nanszky elé ütötte, akinek nem volt nehéz dolga négy lépésről a hálóba gurítani a labdát, 1-3.
    87. perc: Gradinariu fejjel középre csúsztatott labdáját Németh az ötösről emelte fölé.
    Azonnal nekirontott ellenfelének a MÁV, miközben elfeledkezett arról, hogy az utolsó előtti Komárom együttesében lappang a virtus. Schafranek egyből kihasználta az első védelmi megingást, és vezetést szerzett a Duna-parti- aknak. Ekkor még kevesen féltették a három pontot, hiszen Bernáth akár egymaga is fordíthatott volna mindössze 8 perc leforgása alatt. A kihagyott helyzeteket Megyesi torolta meg az első félidő utolsó percében, egy ritkán látható újabb védelmi hibának „köszönhetően”.
    Fordulás után egykapuzott a vasutas csapat, a vendégek csak néha-néha tudták átlépni a felezővonalat, egy-egy hosszúra sikerült felszabadítás után. Szoboszlai szépítése nagyon közel hozta a fordítás lehetőségét, a labda ugyanis hosszú percekig nem került ki a Komárom tizenhatosáról vagy annak környékéről. Kivéve azt az egy alkalmat, amikor Ugrai kapott zöld utat Gradinariuéktól, ám azzal a szarvashibával el is ment a meccs, a Szolnok már nem tudott újítani, de sikerült elrontania a bajnokság befejezését.
    Harsányi végig kézben tartotta a mérkőzést, igazi jó formáját az igazolja, hogy a valódi szabálytalanságokat jól megkülönböztette a műesésektől.
    Tóth Dénes: - Rossz felfogásban, gyengén játszottunk, helyzetek tömkelegét hagytuk ki, azért elnézést kérünk a mellettünk végig kitartó szurkolóinktól.
    Rákos Attila: - Szépen búcsúztunk a bajnokságtól, hasonló mentalitással és játékkal az osztályozón is sikerre számíthatunk.

    Forrás: Új Néplap, 2000-06-13