magyarfutball.hu

Videoton FC Fehérvár - Szolnoki MÁV-Neusiedler 4 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.29, 08:59 (szerk.: 2017.09.29, 10:38)
    Videoton FC Fehérvár - Szolnoki MÁV-Neusiedler 4-0 (3-0)
    Videoton FCF — Milinte 0 -Gáspár 6 Udvari 6 Lévai 5 Németh T. 7 Csató S. 5 Fodor 5 Zombori 6 Róth 6 Lendvai 5 Waltner 6 Edző: Csank János
    Szolnoki MÁV: Szabó 4 -Müller 5 Lajkovics 5 Hegedűs 5 -Bernáth 6 Horváth Cs. 6 Fehér 5 Bontovics 5 Ács 5 -Major 4 Fedor 5 Edző: Tóth Dénes
    Székesfehérvár, 2000 néző, vezette: Ábrahám (9) (Georgiu, Balajti).
    Csere: Hegedűs helyett Pelles (5) a szünetben, Major h. Csikós (5) az 59., Fodor h. Győrök a 61.. Bontovics h. Kui a 70., Milinte h. Németh G. a 82., Zombori h. Horváth Cs. a 87. percben. Sárga lap: Udvari a 63. percben.
    Szögletarány: 8:3 (5:1).
    10. perc: Fodor vezette fel a labdát a jobb oldalon, beadását Zombori szépen maga elé tette, és ballal 12 méterről a bal sarokba lőtte, 1-0.
    22. perc: Róth a tizenhatoson kívülről kapura pörgette a labdát, amely a felső kapufáról visszapattant éppen Németh T. elé, a fehérvári középpályás aztán tíz lépésről a hálóba vágta, 2-0.
    40. perc: A Videoton egyik mozgatója, Róth ugratta ki a védők között Waltnert, aki az elé kifutó Szabó fölött tetszetős mozdulattal emelte a labdát a kapuba, 3-0.
    73. perc: Lendvai a bal szélen lendült támadásba, beadása a túloldalon Waltnert találta üresen, a harmadik gól szerzője Németh T. elé tálalta a labdát, akinek aztán 10 méterről nem volt nehéz művelet a jobb felső sarokba továbbítania, 4-0.

    Hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy a listavezető nem sok mindent enged meg Tisza-parti ellenfelének. Jó időben szerzett vezető gólja tovább növelte a pályaválasztó önbizalmát, ami egy újabb találatban és számos formás támadásban is megnyilvánult. A Szolnok nem tudott felnőni a feladathoz, többször szinte a kapujához szögezte őket a vendéglátó. Fordulás után valamelyest kiegyenlítődtek az erőviszonyok, sőt Pelles kapufára lőtt labdájában a szépítés lehetősége is benne volt. A mérkőzés hajrája előtt egy újabb hazai góllal megmutatta a Videoton, hogy melyik a jobb csapat, ami ezen az összecsapáson a mérkőzés összképét tekintve nem lehetett kérdéses.
    Ábrahám bíró a hátérben maradva hibátlanul dirigált.

    Csank János: — Szerintem a győzelmünk nem forgott veszélyben, s látva ezt a játékosok is, könnyedségre ragadtatták magukat. De ezt is megengedhettük.
    Tóth Dénes: - Jól játszott a Videoton, csapatom azonban kishitűen, gyengén futballozott a mérkőzés nagy részében.

    Forrás: Új Néplap, 1999-10-04