magyarfutball.hu

Hajdúszoboszló - Komáromi FC 5 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.03, 11:57 (szerk.: 2017.10.03, 13:37)
    Hajdúszoboszló - Komáromi FC 5-1 (1-0)
    Hajdúszoboszló, 400 néző, vezette: Hidasi (Birincsik, Kispál).

    Hajdúszoboszló: Szabó L. - Cap - Havelant, Horváth M., Strupar, Szilágyi - Lugosi (Dobi 71. p.), Mészáros (Sárkány 78. p.), Aslau - Németh Gy. (Buthor 81. p.), Csehi. Edző: Szikszói Lajos.
    Komáromi FC: Villám - Füzesi - Rózsahegyi, Matics, Marosi (Takó 46. p.) - Ugrai, Bombicz, Dupcsik (Musitz 81. p ), Csenteri - Jankóczi (Csikós 61. p ), Gyurováth. Edző: Kovács Gábor.

    Az 5. percben Németh adott be balról, Lugosi a felső lécre fejelte a labdát. A 8. percben Jankóczi hibájából Szilágyi ment el a bal oldalon, az alapvonalról beadott, Füzesi a kivetődő Villám előtt beletette a fejét a labdába, ahonnan a játékszer a jobb kapufa mellett a kapuba vágódott, 1-0.
    A 35. percben Horváth 18 méteres kapáslövését Villám nagy bravúrral ütötte ki a jobb alsó sarok elől. A 36. percben Dupcsik vesztette el a labdát a félpályán. A hazai kontrából Horváth vezette rá Villámra a bőrgolyót, a komáromi portás ismét bravúrosan hárított. A 44. percben Csehi jó cselek után ballal 13 méterről nagy erővel a jobb kapufát találta telibe.
    Térfélcsere után, az 55. percben Füzesi keresztbeívelését Jankóczi fejelte vissza, de Gyurováth elől Horváth az utolsó pillanatban szögletre mentett. Az 59. percben Mészáros jó cselekkel tört be a komáromi tizenhatosra, lövését ezúttal a bal kapufa mentette. A 62. percben Csehi mögé jött a szoboszlói beadás, Bombicz elrúgta a labdát, a hazai csatár átesett a lábán, Hidasi pedig érthetetlenül a tizenegyes pontra mutatott. A büntetőből a „sértett” magabiztosan helyezett a jobb alsó sarokba, 2-0.
    A 63. percben Ugrai cselezgetett a hazai tizenhatoson belül, keresztbe lőtt labdáját Takó négy méterről passzolta a hálóba, 2-1. A 74. percben Csikós szépen hozta helyzetbe Gyurováthot, aki ajtó-ablak helyzetben a bal kapufát találta el. A 79. percben Németh lövésébe Villám reflex- szerűen beleütött, balszerencséjére a labda a frissen beállt Sárkányhoz pattant, aki a kapuba sodorta, 3-1.
    A 87. percben Csehi óriási lesen kapta a labdát, kapura vezette, és a kifutó Villám mellett higgadtan a hálóba helyezett, 4-1.
    91. percben Dobi balról ívelt középre, s az elmélázó vendég védők közül kilépő Sárkány a hálóba helyezett, 5-1.
    Jók: Cap, Horváth, Mészáros, Németh, Csehi, illetve Villám.

    Szikszai Lajos: - Azt hiszem, a helyzetek alapján ez az eredmény is reális.
    Kovács Gábor: - A mérkőzés fordulópontja volt a 2-1-nél kihagyott százszázalékos helyzetünk. Utána kinyíltunk, és ezt kihasználta a rutinosabb Szoboszló.

    Forrás: 24 óra, 1999-09-20