magyarfutball.hu

Balatonfüredi SC - Rákóczi-Kaposcukor FC 0 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 13:11
    Balatonfüreden győzött a Rákóczi-Kaposcukor FC
    Balatonfüredi SC-Rákóczi Kaposcukor FC 0-1 (0-0)
    Balatonfüred, 500 néző. V.: Herbály (Győr, Varga).
    Balatonfüred SC: Csernyánszky — Kepe — Hornyák, Csík, Répási — Kiss, Szalai, Szőke, Molnár — Balogh (Papp az 58. percben), Mayer. Edző: Steierlein István.
    Rákóczi-Kaposcukor FC: Milinte — Meksz — Itvás, Mező, Szabó M. — Szarvas (Novák a 74. percben), Horváth Z, Tóth G., László — Szintai (Priol a 65. percben), Miovecz (Waltner a 61. percben ). Edző: Bó'zsöny János.
    Sárga lap: Miovecz a 31., Kiss a 39., Meksz az 51., Répási az 53., Tóth G. a 66., Mayer a 68., Molnár a 75. percben.
    A 80. percben László fordult befelé a balatonfüredi 16- os bal oldali sarkáról. Két jó csel után egy védőről a csereként beállt Waltner elé pattant a labda, a fiatal csatár pedig 14 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot (0-1).
    Az első percekben a vendég Rákóczi-Kaposcukor FC szorongatott, mezőnyfölényét Horváth Z. és Szarvas egy-egy jó lövése is mutatta. Ezután kiegyenlítetté vált a játék. A lelkes hazaiak néhány formás kontrából gólveszélyt is teremtettek Milinte kapuja előtt. A kaposváriak többször is beszorították ellenfelüket, de a kínálkozó gólhelyzetekből egyet sem tudtak értékesíteni. A hazai védelem sem állt a helyzet magaslatán, Szintaiék viszont nem összpontosítottak kellően a balatonfüredi kapu előtt.
    A második félidő elején több volt a kapkodás és kevesebb a jó megoldás. Ennek ellenére kiegyenlített játék folyt, de érezni, lehetett, hogy a Rákóczi-KFC előbb-utóbb gólt fog szerezni. A feljavult középpályás sornak — no meg újra a jó cserének — köszönhetően ez meg is történt. A mérkőzés összképét tekintve a vendég Rákóczi-Kaposcukor FC csapata megérdemelten nyerte a találkozót.
    Jók: Csernyánszky, Csík, Szalai, illetve Milinte (a mezőny legjobbja), Mező, Itvás,
    Meksz, Waltner.
    Steierlein István: — A döntetlen igazságosabb lett volna; ismét az utolsó 10 percben veszítettünk. Gratulálok a Rákóczi-Kaposcukor FC csapatának és külön Milinte kapusnak!
    Bőzsöny János: — Néhány játékosunk mérsékeltebb teljesítménye ellenére is sikerült győznünk. A második félidőben feljavult középpályás játékunk hozta meg a diadalt.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1996-06-17