magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Siófoki Bányász FC 0 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1995/1996, 29. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 300
  2. Somogyi Hírlap: 400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 11:17
    Dunaújvárosban lett bajnok a Siófoki Bányász csapata
    Dunaferr SE -Siófoki Bányász 0-2 (0-1)
    Dunaújváros, 400 néző. V.: Varga S. (Szökvény, Varga II.).
    Dunaferr SE: Balássi — Hutvágner, Harmati (Panghy a 46. percben), Mikler — Nagy (Szauer a 64. percben), Popovics, Ruppert, Miklya — Sowunmi, Lengyel, Ivanov (Kóczián a 73. percben). Edző: Tajti József.
    Siófoki Bányász: Brakszatórisz — Soós (Csák a 85. percben), Bimbó, Szabadi, Kolovics — Tóth L., Bulato- vics (Ruskó a 46. percben), Perger — Szabó Z., Földes, Kirchmayer (Fisseas a 76. percben). Edző: Keszei Ferenc.
    Sárga lap: Kolovics a 12., Hutvágner a 32., Miklya a 40., Nagy az 54. percben.
    Az 5. percben Szabó Z. húzott el a jobb oldalon, majd az ötös sarkánál beemelt, az érkező Földes pedig nyolc méterről kibombázta a bal felső sarkot (0-1).
    A 69. percben Földes rácsapott a Panghy által rosszul eltalált labdára, szöktette a jobb szélen Szabó Z.-t, aki „hálából” a kapu előtt visz- szagurított és a közben érkező Földes 5 méterről a hálóba vágta a labdát (0-2).
    Végre ezt is megértük! Felszabadultan, boldogan ünnepelhettek a Bányász játékosai a lefújást követően, mert ezzel a győzelmükkel matematikailag is bebiztosították első helyüket és NB I- es tagságukat.
    A mérkőzés egyébként nem volt túlságosan nagy iramú, de a 90 perc alatt végig az történt a pályán, amit a bajnokcsapat akart. Kis szerencsével 4-5 góllal is győzhettek volna Földesék, de a 2-0 is nagyon szép eredmény; főleg ha figyelembe vesszük azt, hogy a Dunaferrnek ez volt az első hazai veresége ebben a bajnoki szezonban. Gratulálunk Keszei Ferenc edzőnek és csapatának az egész évi kimagasló teljesítményért, s további sok sikert kívánunk nekik — immár az NB I-ben!
    Jók: Balássi, Ruppert, Sowunmi, illetve Brakszatórisz, Perger, Földes, Szabó Z.
    Tajti József: — Olyan egyéni hibákat követtünk el, ami „agyonvágta” a csapatot. Gratulálok a Siófoknak és Keszei Ferenc kollégámnak a bajnokság megnyeréséhez!
    Keszei Ferenc: — Nem indultunk esélyesként, mégis rajt-cél győzelmet arattunk. Közös munkánk eredményeként ősszel a tizedik NB I-es évét kezdheti meg a Siófoki Bányász.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1996-06-17