magyarfutball.hu

BKV Előre SC - Siófoki Bányász FC 5 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1995/1996, 27. forduló
játékvezető : Vavika Ferenc
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 11:14
    Ez nem a mi körünk volt...
    BKV Előre-Siófoki Bányász 5-2 (2-1)
    Budapest, Sport utca, 800 néző. V.: Vavika (Ábrahám, Kovács N.).
    BKV Előre: Sárkány — Gyimesi, Wohl, Tóth J., Arató — Soós, Széplaki, Szántó (Mersich a 74. percben) — Molnár, Szeitl (Tóth Zs. a 64. percben), Erős. Edző: Sárosi László.
    Siófoki Bányász: Posza — Kriston, Bimbó, Soós (Szabadi a 46. percben), Perger — Tóth, Bulatovics, Kirchmayer — Szabó, Földes (Fisseas a 70. percben), Ruskó (Juhász a 46. percben). Edző: Keszei Ferenc.
    Sárga lap: Gyimesi a 24., Szeitl a 61., Kriston a 90. percben.
    A 18. percben a kaputól mintegy 20 méterre szabadrúgáshoz jutott a Bányász. Kirchmayer futott neki a labdának, és nagy erejű bombája a bal sarokban landolt (0-1).
    A 21. percben egy támadást követően Szántó ugratta ki a védők között Szeitlt, aki 10 méterről lőtt a jobb alsó sarokba (1-1).
    A 38. percben fordított a BKV Előre: Erőst szabálytalanul szerelte Kriston a 16-os előtt. A sértett a legurított labdát úgy vágta be a bal felső sarokba, hogy Posza mozdulni sem tudott (2-1).
    A 72. percben a lesre játszó siófoki védők szabadon hagyták az elől tanyázó Gyimesit, ő pedig öt méterről a tehetetlen kapus mellett a hálóba bombázott (3-1).
    A 74. percben rákapcsolt a vendég Siófoki Bányász, s egy ellentámadást követően Bulatovics előre ívelését Fisseas fejjel a hálóba csúsztatta (3-2).
    A 82. percben formás hazai támadást követően Erős a jobb oldalon ugratta ki Soóst, aki nyolc méterről az üres kapuba lőtt (4-2).
    A 85. percben teljesen kinyílt az egyenlítésért küzdő Bányász védelme, és egy kontratámadást követően Tóth Zs. senkitől sem zavartatva 12 méterről lőhetett a kapuba (5-2).
    A bágyasztó meleg ellenére mindkét csapat frissen kezdett. Idővel a Bányász vette át az irányítást, és fölénye a 18' percben góllá is érett. A hazaiak azonban hamar egyenlítettek, sőt, a félidő végéig még fordítani is tudtak. Keszei Ferenc, a vendég Siófoki Bányász mestere a második félidőre kettős cserét hajtott
    végre bízván abban, hogy ezzel új lendületet ad csapatának. Sajnos, nem így történt... A hazaiak teljesen átvették az uralmat a pályán, és a kétség- beesetten támadni próbáló és ezáltal hátul fellazuló Bányászt kontráikkal alaposan leiskolázták. Az utolsó húsz percben a Siófoki Bányász védelme egyszerűen „eltűnt”, így a BKV Előre kedve szerint rúghatta a gólokat. Azt hiszem, ez a vereség a legjobbkor jött, hiszen egy NB I-re aspiráló csapat ilyen elemi hibákat nem követhet el. Ebből mindenképpen tanulniuk kell.
    Jók: Sárkány, Gyimesi, Tóth J., Erős, illetve Bulatovics, Kirchmayer.
    Sárosi László: — Az első félidő egyenlő erők küzdelmét hozta, a másodikban viszont jól sikerültek a kontráink. A látottak alapján úgy érzem, megérdemelt a győzelmünk.
    Keszei Ferenc: — Biztos vagyok abban, hogy ez a vereségünk csak egy folt lesz egész évi jó szereplésünkön.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1996-06-03