magyarfutball.hu

Mohácsi FC - Dunaferr SE 2 : 4 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1995/1996, 24. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 800
  2. Új Dunántúli Napló: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.27, 15:03
    Gólzápor, hazai vereséggel
    Mohácsi FC - Dunaferr SE 2-4 (0-1)
    Mohács, 800 néző. V.: Kéri
    Mohács FC: Viszt - Márkus - Becker, Pest, Martinov (Tóth A., 60. p.) - Gyurkity (Göller, a szünetben), Szűcs, Megyeri - Nagy E., Horváth A., Rózsahegyi (Juskevics, 60. p.). Szaktanácsadó: Dárdai Pál
    Dunaferr SE: Balássi - Dudás - Hutvágner, Mikler, Popovics - Ruppert, Miklya (Kovács Z., 80.p.), Ivanov, Horváth Cs. (Panghy, 66. p.) - Sowunmi (Nagy I., a szünetben), Lengyel. Edző: Tajti József.
    A képzettebb játékosokból álló Dunaferr és a kiesés ellen harcoló Mohács szemerkélő esőben kezdte meg a játékot. Unalmas, csapkodó első félórát láthattunk, helyzetek nélkül. A 34. percben Megyeri a bal oldalról ívelt középre, Horváth A. alig lőtt a bal alsó sarok mellé. A 4L percben, szögletet követően Ruppert négy méterről próbált gólt szerezni, kísérletét siker koronázta, mert lövése a kapufáról a jobb alsó sarokba csörgött. (0-1).
    A szünet után megélénkült a szél és a játék is. A mohácsiak kitámadtak, de a szervezettebben játszó Dunaferr ért el gólt az 58. percben. A (volt békéscsabai) Miklya talált a bal alsó sarokba, 8 méterről. (0-2).
    Még fel sem ocsúdtak a hazaiak, amikor a csereként beállt Nagy I. ívelt be jobbról Horváth Cs. pedig 14 méterről (a volt pécsi Lengyel által átlépett labdát) a kapu közepébe gurította. (0-3).
    Már mindenki azt hitte, hogy katasztrofális vereséget szenvedhet a Mohácsi FC, amikor a 79. percben Göller jobb oldali ívelését Juskevics balról 7 méterről bólintotta a hálóba. (1-3).
    Nem sokat kellett várni a mohácsiak újabb szépítő góljára. Történt, hogy Nagy E. hosszú indításával Horváth kilépett, lövése a kapusról a jobb kapufára, onnan pedig a hálóig gurult. (2-3).
    Kitámadott a Mohács, viszont a 88. percben egy visszapattanó labdát Hutvágner 20 méterről kapásból a bal alsó sarokba továbbította. (2-4).
    Megérdemelten győzött a jobb játékosokból álló, szervezettebben focizó Dunaferr Mohácson. A hazaiak lelkesedésére nem lehetett panasz, a helyzetkihasználással azonban adódtak bajok.
    Dárdai Pál: - Az első félidőben partiban voltunk az osztályozom esélyes dunaújvárosiak ellen, aztán megérdemelten nyertek.
    Tajti József: - A játék képe és a helyzetek alapján azt hiszem, ez a gólkülönbség nem túlzott. Nem mondtunk még le arról, hogy osztályozás helyen végezzünk.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1996-05-13