magyarfutball.hu

Százhalombattai FC - Rákóczi-Kaposcukor FC 1 : 2 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.23, 19:07
    Százhalombattai FC - Rákóczi-Kaposcukor FC 1-2 (0-0)
    Százhalombatta, 600 néző. V: Horváth (Jenei, Birincsik)
    Százhalombatta: Elbert - Tolnai, Wendler, Burzi, Simon- Vida, Károlyi R., Kövesi, Károlyi G- Szenes, Kozma (Csollák). Edző: Tepszics Ignác.
    Kaposcukor: Milinte- Mező, Itvás, Novák, Meksz (Papp Á.) - Kiss (Deme), Tóth G., Horváth, László - Szarvas (Waltner), Miovecz. Edző: Bőzsöny János.
    Sárga lap: Horváth Z., 40., Burzi 53, Milinte 58, Vida 66, Kövesi 42. percben.
    55. perc: A kiugró Tóth G.-t lerántották a battai 16-oson belül. A megítélt 11-est Horváth a jobb sarok közelében félmagasan lőtte a hálóba. 0-1.
    58. perc: Károlyi G„ 16 méterről középről szabadrúgásból a bal alsó sarokba csavarta a labdát. 1-1.
    89. perc: Szenest a saját baloldali szögletzászlójánál szerelte Horváth Z., majd középre ívelt, s az érkező Waltner 5 méterről előre vetődve a kapu közepébe fejelt. 2-1.
    Az első 45 perc a hazaiak fölényét hozta. A benzinvárosiak az élénk szél támogatásával kidolgoztak néhány helyzetet, de vagy Milinte hárított, vagy a hazai csatárok puskázták el a lehetőségeket. A Rákóczi védelme eléggé átjárható volt, a középpályás sor pedig vergődött.
    A két ék nem tudott gólveszélyt teremteni. A Százhalombattában minden az egykori Fradistára Szenesre épült. Tőle várták a csodát. Ez be is következett, csak éppen ellenkező módon.
    A szünetet követően megélénkült a játék. A jogos 11-es után viszont sajnos túl hamar jött az egyenlítés. A Százhalombatta továbbra is gólveszé- lyesebben játszott, ám a szemfüles Horváth-Waltner duó által szerzett gól meghozta az áhított vendéggyőzelmet.
    Bőzsöny János cseréi ezúttal is „bejöttek”. A Rákóczi nagy menetelése - hét nap alatt három meccs - jól kezdődött. Ennek ellenére a találkozó tipikusan olyan volt, amelyen a győzelem és a három pont volt a fontos. A mutatott játéknál azonban több és jobb kell a Tatabánya és a Paks ellen. Jók: Elbert, Vida, Burzi, Károlyi G„ Szenes, illetve Itvás, Novák, Waltner.
    Tepszics Ignác: — A Kaposvárral ellentétben mi rossz szériában vagyunk. Szerettünk volna „hazai pályán” játszani is, sajnos nem sikerült.
    Bőzsöny János: — Nagy küzdelemben némi szerencsével — én úgy érzem — megérdemelten nyertünk.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1996-04-15