magyarfutball.hu

Érdi VSE - Tatabányai FC 0 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1995/1996, 17. forduló
nézőszámok:
  1. 24 Óra: 500
  2. Nemzeti Sport: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.01.08, 06:56
    Idegenben győztek Simonék
    Érdi VSE - Tatabányai FC 0-1 (0-0)
    Érd, 500 néző, vezette: Kéri (Hosszú, Kaibás).
    ÉVSE: Balogh - Jakab, Kajdi, Horváth, Mészáros, Csizmadia (68. p. Varga), Süveges, Vanczó, Kovács, Dukon, Juhász. Edző: Gálvölgyi István.
    TFC: Vámos - Bálint, Páncél, Ócsai, Matics, Duró, Simon (89. p. Bodzsár), Birinyi (87. p. Takács), Tóth, Kozma (75. p. Besenyei). Edző: Mezei József.
    Az első bő húsz percben nagy taktikai csata zajlott a pályán, amelyben a vendég TFC bátor támadójátékkal tűnt ki, de igazából a kapuk nem forogtak veszélyben.
    A 26. percben egy érdi szabadrúgást Dukon a felső lécre vágott, a kipattanó labdát a vendégvédők elrúgták a veszélyes zónából.
    A 31. percben Matics Kozmát indította a bal oldalon, aki egészen az alapvonalig vezette a labdát, onnan Birinyihez továbbított, ő Simont „találta” meg, de a tatabányai játékos 14 méterről egy arasszal a kapu bal alsó sarka mellé lőtt.
    A 34. percben Páncél jól tálalt a jobb oldalon Tóth elé, aki kicselezte Kajdit, ám 15 méterről megeresztett lövését Balogh óriási bravúrral hárította. (A vendégek rövid időn belül a második nagy helyzetüket puskázták el.)
    Szünet után, az 56. percben Birinyi végigcselezte magát a bal oldalon, ügyesen passzolt
    Kozma elé, aki visszagurította a labdát az érkező Magosinak, de a csatár 18 méterről a léc fölé bombázott.
    A 63. percben Simon indította Tóthot, aki maga elé vette a labdát, s 12 méterről a kimozduló kapus mellett a bal alsó sarokba helyezett, 0-1.
    A gól után túl gyorsan állt be védekezni a TFC, így óriási nyomás nehezedett kapujára. A védelem azonban magabiztosan verte vissza a hazai rohamokat.
    Jók: Vámos, Bálint, Matics, Simon.
    Mezei József: - Megérdemelten nyertünk a mérkőzés előtt esélyesebbnek kikiáltott Érd ellen. Köszönöm az egész csapatnak a lelkes játékot, amelyet névnapi ajándéknak számítok.

    Forrás: 24 Óra, 1996-03-25