magyarfutball.hu

III. Kerületi TVE - Tiszakécskei FC 4 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1995/1996, 18. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 800
  2. Petőfi Népe: 1.500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.07, 20:05 (szerk.: 2018.02.08, 10:57)
    III. KER. TVE- TISZAKÉCSKEI FC 4-0 (2-0)
    Budapest, 1500 néző. Vezette: Szökrény.
    III. ker. TVE: Lippai- Földvári (Aubel), Krecska, Varga, Szamosi, Perger (Lendvai), Gáspár, Király, Kiss, Bencze (Szabó A.), Jankov. Edző: Gergely Károly.
    Tiszakécske: Derdák- Schultz, Izsák, Szaszovszky, Molnár, Ézsiás, Bujáki (Maczkó), Drágán (Dobi), Touati, Bánföldi, Török (Szántó). Edző: Szurgent Lajos.
    3. perc: Jobb oldali hazai szöglet után az egész kécskei védelem statisztált ahhoz, hogy Krecska közelről a hálóba fejelhessen, 1-0.
    31. perc: Egy jobbról belőtt labdát háromszor is sikertelenül próbált a kerületi csatársor a kécskei kapuba juttatni, végül a labda Jankov elé került, aki jobbal a léc alá lőtt, 2-0.
    56. perc: Kiss 20 méterről nem túl erős lövést küldött kapura. A labda megpattant Derdák előtt, és a kécskei kapus kezei között perdült a hálóba, 3-0.
    57. perc: Király a bal oldalon elfutott, pontosan adott középre, Kiss visszafejelte a labdát és Jankov egyből a léc alá durran- tott, 4-0.
    Ezt a meccset már az öltözőben elvesztette a Tisza-parti gárda. A kerületiek minden akciója gólt érőnek indult, miközben az ellenkező oldalon 50 percig egyetlen lövés sem zavarta Lippai kapus nyugalmát. A vereség ugyan benne volta kécskeiek paklijában, de nem az ilyen megalázó. Nem ilyen rossz és kishitű játékot érdemelt a Tisza partjáról érkezett népes kécskei szurkoló gárda. A kerületiek nagyszerű napot fogtak ki és remek partnerre találtak ellenfelükben ahhoz, hogy igazolják maguk előtt jelenleg teljes joggal vezetik a csoport táblázatát.
    Kitűnt: Perger, Kiss Király, illetve senki.
    Gergely Károly: - Mi a vártnál jobban, a kécskeiek gyengébben játszottak. A mérkőzést végig irányítottuk, megérdemelten nyertünk.
    Szurgent Lajos: - Sok rossz egyéni teljesítmény, kishitű, gyámoltalan játék jellemezte csapatomat.

    Forrás: Petőfi Népe, 1996-04-01