magyarfutball.hu

Bajai FC - Siófoki Bányász FC 2 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1994/1995, 24. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 700

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.10, 13:42
    Élre ugrott a Siófoki Bányász
    Bajai FC-Siófoki Bányász 2-3 (0-3)
    Baja, 700 néző. V.: Bede (László, Szabó A.).
    Bajai FC: Tomik — Kapics, Kiss J. Szűcs — Palla, Csintalan, Faddi (Orbán az 58. percben), Kiss M., Goretich — Kovács I., Teszlik. Edző: Hímer István.
    Siófoki Bányász: Bíró — Bimbó (Kovács J. a szünetben), Tóth M., Perger — Kriston, Tóth L, Petrák, Szántó, Barna — Szabó, Kirchmayer (Frank a 65. percben). Edző: Gellei Imre.
    Sárga lap: Bimbó a 25. percben. A 10. percben Kapics hátulról próbálta meg szerelni a kilépő Kirchmayert, aki a 16-oson belül nagyot esett. A játékvezető megadta a büntetőt; a tizenegyes pontra letett labdának maga a sértett futott neki, s a jobb alsó sarokba lőtt. (0-1). A 28. percben Kirchmayer ívelt szabadrúgásból balról középre. Az egyedül hagyott Szabó lehajolva fejelt hat méterről Tomik mellett a jobb alsó sarokba. (0-2). A 33. percben Tóth L. húzott el a jobb szélen, majd pontosan adott be. Középen ismét Szabó érkezett, és a siófoki csatár második gólját fejelhette kényelmesen a bajai kapuba. (0- 3). A 68. percben Kovács I. ugratta ki Csintalant; Perger rosszul ért a labdába, a bajai gólkirályjelölt pedig Bíró mellett a kapuba helyezett. (1-3). A 86. percben Kapics jobbról középre emelt, és az egyedül árválkodó Kovács I. a siófoki kapust megelőzve a hálóba emelt. (2-3).
    Jól kezdődött az NB I-be pályázó Siófoki Bányász és a kiesés ellen küzdő Baja mérkőzése, mivel mindkét csapat a nyíltsisakos játékot választotta. A 10. perc után — amikor is tizenegyesből vezetést szerzett a vendég Siófok — azonban már csak egy csapat volt a pályán. Gyorsabban, ötletesebben játszott a Bala- ton-parti együttes, és különösebb megerőltetés nélkül érte el újabb góljait. A második félidőben aztán alaposan visszavett a tempóból Gellei Imre edző legénysége. Bár több gólhelyzetet is kidolgoztak, nem sikerült tovább növelni az előnyüket. A bajaiak viszont Csintalan révén szépítettek, sőt, néhány perccel a lefújás előtt Kovács I. még szorosabbá tette a végeredményt. A három pont sorsa azonban egy percig sem volt kérdéses...
    Jók: Kiss J., illetve Szabó, Kirchmayer, Tóth M.

    Forrás: Somogyi Hírlap, 1995-05-09